Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi lehet az oka annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, hogy egy kozel 21 eves csajnak meg sosem volt baratja es nem is csokoltak meg soha?

Figyelt kérdés
Elegge helyes lanyrol van szo, tulajdonkeppen baratnom, akit fel eve ismerek es tegnap beszeltunk a sracokrol es ezt mondta. Lehet, hogy leszbi vagy mi, ezt nem mertem tole megkerdezni. Tippetek van?:)
2015. máj. 15. 20:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ilyenkor vetődik fel az az alapvető kérdés, hogy:

HOGY

NÉZ

KI

????

2015. máj. 15. 20:11
 2/11 anonim ***** válasza:
én is 21 és engem se csókoltak meg soha
2015. máj. 15. 20:11
 3/11 A kérdező kommentje:
#1 Nagyon feluletesen olvastad ugy latom. Pedig leirtam:)
2015. máj. 15. 20:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ennek igen sok oka lehet. Mint pl. nem csókolózik akárkivel, nem mer, nem nyitottak eddig felé vagy aki igen az neki nem jött be, nem volt hozzá mersze, rá alkalma, visszahúzódó és a többi, végtelen karakterig lehetne sorolni. Miért kellene lezbikusnak lennie? Szerinted azok nem csókolóznak?! A feltevés is hülye.
2015. máj. 15. 20:56
 5/11 anonim ***** válasza:
87%

Nem volt olyan, akinek hagyta volna... én is tudtam volna rengeteg pasival csókolózni, de eddig 2 pasival tettem csak meg... (ebből az egyik az egy 6.5 éves kapcsolat volt) többit passzoltam xD egyszerűen ez nagyon intim dolog szerintem és akárkivel nem akarok, még akár 1 viszonylag jó randi után sem. És engem is csak "helyes" csajnak mondanak.

De az is lehet, hogy van kis leszbi beütése is, én bi vagyok és utólag elgondolkodva, csajokkal szívesebben smárolnék, szóval. :D

23N

2015. máj. 15. 20:56
 6/11 anonim ***** válasza:
24%
Túlzottan válogatós,csak a legjóképűbbekkel áll egyáltalán szóba...
2015. máj. 15. 21:08
 7/11 anonim válasza:
87%

Szerintem is az lehet a helyzet, hogy visszahúzódó. Én speciel alig járok el otthonról, de ha igen, akkor nem hagyom akárkinek, hogy rám másszon, megcsókoljon. Nekem kell az, hogy szimpatikus legyen számomra - nem csak külsőre. Nekem olyanokkal jó csókolózni, akit ismerek és érzek is iránta valamit.

Egyszer rám nyomult egy srác a buszállomáson, és kérdezte, hogy van-e barátom, vagy hogy volt-e. Nem volt a válasz. Erre, hogy: Leszbikus vagy? Hát majdnem elröhögtem magam. :D És állandóan a telefonszámomat akarta, két nem után is kérdezte. x.x

Egyszerűen csak nem találkoztam olyan fiúval/nem találtam olyan fiút, aki megfogott volna és kölcsönös lett volna hosszabb távon. Egyszer beleszerettem a srácba, megengedtem, hogy megcsókoljon... tudta, hogy az első csókom, és később kiderült, hogy csak kihasznált. Nagyon durva az eset, mert tesóm egyik barátja volt.

20/L

2015. máj. 15. 22:24
 8/11 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek:)
2015. máj. 15. 23:09
 9/11 anonim ***** válasza:
mert túl komoly
2015. máj. 16. 18:14
 10/11 anonim ***** válasza:
4-es válasz
2015. máj. 22. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!