Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsam meg az utcán?
Nos, röviden amikor látok egy olyan lányt (utcán) aki megtetszik, csak szemezni tudok vele, mert valamiért ráparázok, hogy balul sül el, nyilván sokat nem veszítek vele, max próbálkozok másnál. Viszont valahogy mielőtt ráírnék/megszólítanék egy lányt parázok, viszont amikor beszélgetek vele, akár személyesen akár neten keresztül, akkor ez a feszkó úgymond megsemmisül. Viszont sajnos nem vagyok a szavak embere (főleg ált. Suli traumák miatt), ezért ideges leszek, ha egy lánnyal szemezgetek. Legszívesebben odamennék hozzá, viszont nem tudom, hogy milyen "szöveggel" kéne megszólítanom. Az eredeti ötletem az volt, hogy odamegyek és elmondom, hogy szimpatikus stb stb, viszont a mai legtöbb lány sajnos egyből visszautasító/külső alapján ítélkezik.
Ezt csak egy példának leírom. Tegnap instát pörgettem olyan este fele, és megtetszett egy lány, rá is írtam, elkezdtünk beszélni. Kb 23kor köszöntünk el egymástól, azóta sem ír, pedig jó reggelt üzenetet is írtam neki, stb stb, nem nyomultam, szóval nem értem.
Nyilván a külső is egy fontos szempont, az ember nem tetszhet mindenkinek, csak kicsit szarul esett, és nem értettem hogy mi történt.
Tudnátok valami megszólításos szövegeket írni, ami hatásos is?
16 éves vagyok, szóval ilyen arányban kéne😅
Igaz lány vagyok, de engem egyáltalán nem zavar, ha leszólítanak az utcán, sőt még örülök is neki (persze ha nem egy ilyen “jó a segged” dumával próbálkoznak)
Szerintem a legtöbb lány nem fog kiröhögni, max akik elvannak kicsit szállva maguktól, de általában ezeken látszik, szóval tőlük ne várj semmit. Ha visszautasít, az sem gáz mert mindenképp értékelni fogja, hisz a mai fiúk elég beszarik, mit ne mondjak.
Lényeg a lényeg, csak bátran. Mindegy mit mondasz, csak légy határozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!