Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az utcán hogyan szólítsak le egy random lányt?
Figyelt kérdés
2016. szept. 28. 19:25
1/8 anonim válasza:
Lassan szépen, könnyedén
Csak köszönj rá kedvesen
Ne legyél ijesztő!
2/8 anonim válasza:
Leginkább sehogy. Nem sok esélye van, hogy bejön.
Szóval random lányt ne.
Max. ha nem teljesen random, pl. gyakran egy buszon utaztok, ugyanabban a boltban vásároltok mindig reggel, stb.
3/8 anonim válasza:
Engem így szólitott le a barátom 3 éve:
Szia! Kitalálhatom a nevedet?
Aztán a sikertelen próbállkozásai után elmondtam neki beszélgettünk aztán 3 éve eggyütt vagyunk. 18/L
4/8 anonim válasza:
jobb az utcán ismerkedni mint fbn.(szerintem) persze ha nem tapló a csávó. én is örülök ha oda mernek jönni és nem zavarom el őket:D
5/8 anonim válasza:
igy: ijen syép lányt ne látam rég lenme kedved kvézni velem hee ?
6/8 anonim válasza:
elgondolkodtam h te tényleg nem tudsz írni, vagy direkt csinaltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!