Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szólítsak le lányokat pl az utcán?
"De én úgy értem hogy pl.: ma is az volt hogy sétátam 4lany ült a kajalda előtt és elmentem előttük úgy hogy más nem volt körülöttem és meglát,sutyorgott egyet a baratnőinek és mind engem néztek majd kuncogtak."
És tudod, miről sutyorogtak? Lehet, hogy azon röhögtek, milyen béna a hajad. Ha annyira arra vágysz, hogy ezeket a csajokat leszólítsd, menj oda hozzájuk, és mondj nekik valami ilyesmit, hogy "Sziasztok csajok, látom, nagyon vidámak vagytok valami miatt. Ennyire jól nézek ki?" Ha értetlenkednek, akkor meg megmondod nekik, hogy látod, hogy téged nézve kuncognak, szóval te se ma jöttél le a falvédőről. Lehet, hogy ismerkedés nem lesz belőle, csak egy nekik kínos beszélgetés, de hát poénnak attól még jó lehet.
Ha tetszel is valamelyiknek, az még nem indokolja az ismerkedés.
Ha bemegyek a városba, naponta 10-15 lányt látok legalább, aki tetszik. De csak tetszik. ENnyi. Nem járni akarok velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!