Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szólítsak le lányokat fesztiválon?
Sziasztok!
Úgy hallottam, fesztiválon könnyebb lányokkal kavarni, már csak a nagy számok törvénye alapján is, meg azért ott csak jobban elengedik magukat a lányok. Kérdésem az lenne, hogy ti hogyan szoktátok őket leszólítani ilyen helyen? És mik az ideális témák? Köszi előre is! 17/F
Szia!
Nos, első szabály, hogy nem monoton, engedélykérő dolgokkal közelítesz. Például ezeket felejtsd el:
- "Szia, meghívhatlak egy italra?"
- "Bocsi, ne haragudj, de van barátod?"
A lányok ezeket milliószor hallották már az unalmas pasik szájából. Ráadásul ezekkel a kérdésekkel már önmagában alacsony presztízsűnek mutatod magad, mivel még azért is engedélyt kérsz, hogy meghívd egy italra, holott még nem is ismered... Ezen kívül fontos még, hogy olyan szöveggel közeledj, amivel nem lehet egyszerű igennel, vagy nemmel válaszolni. Ebben lehet humor és egy kis pimaszság is. Szerintem az a legjobb, ha a lány visszakérdez: "Ezt most miért kérdezed" --> Ez már önmagában jelzi, hogy felkeltetted a figyelmét.
De hogy egy mintával is szolgáljak:
A lányok nagyon szeretik a drámákat, így megoszhatsz velük egy párkapcsolati drámát. Mondjuk ahol kiderült, hogy egy srác megcsalta a barátnőjét, de nem meri elmondani. Itt kikérheted a véleményüket következő dolgokról:
- Meg tudnák-e bocsájani a megcsalást?
- Mi tanácsolnak, a pasi elmondja a csajnak, vagy ne?
Ezek olyan kérdések, amik érdeklik őket, és nem tudnak egyszerű igennel, vagy nemmel elhajtani. :D Én ilyesmiket használok, és nálam működik.
Felhívom a figyelmed azonban, hogy nem elég a szöveg. Ha félénk vagy és önbizalomhiányos, akkor a lányok nem fognak veled beszélgetni. Tehát csak bátran és lazán :-)
A 19:36-os vagyok.
Még valami: Egyébként nem a megszólító szöveg a lényeg. Ha annyira nagyon laza vagy, akkor nyíltan fel is vállalhatod, hogy mit érzel.
Én volt, amikor úgy szólítottam meg egy ismeretlen lányt, hogy elmondtam neki, hogy nagyon szimpatikusnak találom.
Az előző kommenthez:
A jó külső valóban előny az ismerkedésnél, de ha ahhoz nem párosul megfelelő stílus, akkor előbb-utóbb kosarat kap. Ezt tapasztalatból írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!