Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsak meg egy teljesen ismeretlen lányt buliban aki tetszik nekem?
Az a gond hogy ez a legkönnyebb vadász terület de neked itt sem megy. Nem bántásból irom de én az a fajta vagyok aki, buszon, buszmegállóba, utcán SOSE szólitott le még csajt, viszont buliba annál inkább.
A szemkontaktus jó pont tényleg meg egy kis mosoly, én pl a sok-sok ital után teljesen fel oldódok és megy magátol. De ne ess tulzásba a hulla merev részeg se jó (igen emiatt kaptam már pár pofont).
Egyszer pl buliba voltam és a csajnak kezemmel szivet mutattam a szinpadrol(amit egyépként nagyon gáznak gondolok most, de részegen ez semlegesnek mi több még jónak is tünk, bár itt is volt már véralkohol szint :D) és a durva az hogy ezzel fel figyelt rám tetszett neki és utána figyelgetett, oda mentem és jó volt buliztunk tánc csók. Persze az előny ha a csaj is ittas kicsit mert akkor nem gátlásos ő sem és nyitottabb is.
Szoval a tanács hogy igyál és legyél spontán. Ha eltervezed ugy hidd el hogy rosszab lessz.
Hajrá, majd meséld el akár itt akár privátba, érdekel hogy ment, meg hogy bevállt-e:) Mikor lessz ez a buli?
nincs szükség a takaróra
ha meghívlak egy kakaóra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!