Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utcán hogy szólítsak le egy lányt aki tetszik?
Szia!
Velem pont ma történt ilyen!!
Mentem az utcan,es halgattam a zenet,erre egy 16-17 ev koruli fiu a hatam mogott megy,majd felvette a tempot,mellettem ment majd elem ment,(nem szo szerint,csak egy kicsit elorebb volt mint en) erre mondom csak nehogy hatraforduljon es hozzam szoljon.ugye telefonalt es letette a telefont majd hatrafordult es hozzam szolt,en akkorat ugrottam..🤦😥😂😂erre elkezdi szia szep vagy mondom szia koszonom (kozben vegigmertem,es hat nem nezett ki jol..😅😅,meg a soros uveg ott volt a zsebeben🙄) es erre elkezdi mi a neved? Mondom nem szeretek igy ismerkedni😊😁 ilyet szol van pasid,mondom Van!!😁😁elkezdi oh,es nem tudsz nekem egy lanyt,elkezdtem nevetni mondom nem,erre elkezdi ja jo koszi es elment😕😂😂majd neztem meg egy darabig es az egyik sarkon megaltt lobalta a kezeit mintha nem elne es elore dolt,mondom ennek meg mi baja?!😂😂utanaHallod🤦mentem az utcan,es halgattam a zenet,erre egy 16-17 ev koruli fiu a hatam mogott megy,majd felvette a tempot,mellettem ment majd elem ment,(nem szo szerint,csak egy kicsit elorebb volt mint en) erre mondom csak nehogy hatraforduljon es hozzam szoljon.ugye elefonalt es letette a telefont majd hatrafordult es hozzam szolt,en akkorat ugrottam..🤦😥😂😂erre elkezdi szia szep vagy mondom szia koszonom (kozben vegigmertem,es hat nem nezett ki jol..😅😅,meg a soros uveg ott volt a zsebeben🙄) es erre elkezdi mi a neved? Mondom nem szeretek igy ismerkedni😊😁 ilyet szol van pasid par masodpercig neztem elore,mondom Van!!😁😁elkezdi oh,es nem tudsz nekem egy lanyt,elkezdtem nevetni mondom nem,erre elkezdi ja jo koszi es elment😕😂😂majd neztem meg egy darabig es az egyik sarkon megaltt lobalta a kezeit mintha nem elne es elore dolt,mondom ennek meg mi baja?!😂😂
Szval csak óvatosan,mert lehet ráhozod a szívinfarktust!!😂
#1 Szokj le a sok hülye vigyorgó fejecskéről, mert hányinger keltő, el sem olvasom a történeted, egyszerűen így nem lehet komolyan venni! 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕
Kérdező! Legyen már benned annyi, hogy odamész hozzá. Nem kell kapásból randira hívni, mivel kb minden nap látod. Szimplán kezdj el vele beszélgetni, ismerkedni és kiderül, hogy meg van-e a közös szimpátia. Nem fogsz belehalni, ha szóba állsz vele, a téma tök mindegy, ha szimpatikus vagy neki, akár baromságokról is beszélhetsz. N
Akkor már én is beszállok a buliba.
Nekem 2 napom maradt a munkahelyemen arra, hogy megismerkedjek egy lánnyal, aki nekem nagyon tetszik.
Most nem részletezném azt, hogy miért 2 nap, de ez tény. Sajnos.
Szóval nem ismerem, de ma megtudtam a nevét és facebook-on nagyon kevés dolgot láttam róla. Az volt ott, hogy párkapcsolatban. Kezdjek el aggódni?
Tudom, ettől még mehet minden a rendes kerékvágásban, mivel ő azt nem tudja, hogy én mit tudok róla.
Szóval holnap vagy holnap után a munkahelyen kéne kezdeményeznem, de pancsernek érzem magamat. A lány már jó ideje tetszik nekem, nem csak olyan jött-ment érzés.
Szóval van elképzelésem arról, hogy mit mondjak, de azért valami tanács?
#5 Minden történet más és más, ezért ha kérdésed van, külön tedd fel, ne más kérdése alá.
De, hogy lásd, hogy nem vagyok szőrös szívű, válaszolok. :) Mindenképp legyél vele őszinte, mond el neki, hogy nagyon szimpatikus és szeretnéd jobban megismerni. Ha tényleg igaz, hogy van barátja, akkor sem dől össze a világ, legalább megpróbáltad.
És mivel kezdjem szerinted?
A szituáció a következő: Ő dolgozik éppen, én pedig amikor ráérek elmegyek hozzá és beszélgetést kezdeményezek.
Látott már engem nagyon sokszor, tehát biztosan felismer majd, csak azt nem tudom, hogy tudja-e/sejti-e, hogy tetszik nekem. Ezt most nem részletezném, hogy miért.
Szóval kezdjem ezzel? -> Szia! Zavarhatlak egy kicsit? És jön a stb.stb.stb.
Vagy ez? -> Ne haragudj, zavarhatnálak egy percre? stb.stb.stb
Vagy inkább ez? -> Szia! Megkérdezhetem, hogy hívnak?
Még nem tudom, hogy melyik lenne a legcélszerűbb, de csak azért, mert munka közben történne ez az egész.
Nyilván ha nem köp le és küld el a jó édes a... akkor valószínűleg betudnék neki mutatkozni is ezek után.
Mit javasolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!