Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsak meg egy lányt aki nagyon tetszik?
Ha szórakozó helyen vagy bárhol máshol kell odamenni egy ismeretlenhez ismerkedni azzal semmi gond, de ez egy picit más. Egy ideje figyelem és egyre jobban megtetszett, de megszólítani még nem mertem valószínűleg mert túlgondolkodom és ráparázok... Végre rászántam magam, de nem tudom hogyan tegyem. A szokásos sablonszövegeket nem szeretném használni és minden amit kigondolok egyszerűen a fejemben gagyinak, gáznak érzem. Ebben szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek.
Valamint véleményt arról, hogy nagyon elvetemült ötlet lenne, ha egyszerűen köszönnék neki, bemutatkoznék, elmondanám, hogy tetszik és randit kérnék tőle?
20F
Nem lenne elvetemült, anyukámék is így jöttek össze. :D Gondolj csak bele, így vagy veszítesz vagy nyersz. De ha nem lépsz, akkor csak veszíteni tudsz.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!