Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szólítsak meg egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsak meg egy lányt aki nagyon tetszik?

Figyelt kérdés

Ha szórakozó helyen vagy bárhol máshol kell odamenni egy ismeretlenhez ismerkedni azzal semmi gond, de ez egy picit más. Egy ideje figyelem és egyre jobban megtetszett, de megszólítani még nem mertem valószínűleg mert túlgondolkodom és ráparázok... Végre rászántam magam, de nem tudom hogyan tegyem. A szokásos sablonszövegeket nem szeretném használni és minden amit kigondolok egyszerűen a fejemben gagyinak, gáznak érzem. Ebben szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek.

Valamint véleményt arról, hogy nagyon elvetemült ötlet lenne, ha egyszerűen köszönnék neki, bemutatkoznék, elmondanám, hogy tetszik és randit kérnék tőle?

20F

2017. nov. 28. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia eljössz velem valahova? Nem baj, ha nem, csak ha már tetszel megkérdeztem, nem, oké, szia, bocsi hogy zavartalak, már itt se vagyok.
2017. nov. 28. 21:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem lenne elvetemült, anyukámék is így jöttek össze. :D Gondolj csak bele, így vagy veszítesz vagy nyersz. De ha nem lépsz, akkor csak veszíteni tudsz.

17/L

2017. nov. 28. 21:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez annyira aranyos. ^^ Szerintem ez egy nagyon jó ötlet, nekem biztosan jól esne. Meg ha a lány rád néz és próbál szemezni veled, akkor nagy az esélye, hogy igent mond. Szóval mindent bele! ^^
2017. nov. 28. 23:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az előző válaszoló mondja, akkor érdemes leszólítani, ha észrevetted valamilyen jeleket.
2017. nov. 29. 01:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy nagy az esély, hogy igent mond. :D
2017. nov. 29. 01:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez tenyleg nagyon aranyos otlet, ugyhogy ha nem is tetszel neki, akkor se fog lekoptatni, csak ha nagyon bunko tipus. Sok sikert!
2017. dec. 3. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!