Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szólítsak meg egy lányt az utcán?
Én is lány vagyok, de engem nem rémítene meg ha az utcán valaki oda jönne és valami aranyos szöveggel próbálna ismerkedni. Ennyi erővel az interneten is ha ír valaki ugyanolyan ijesztő lehet, mert egy idegen nézi a képeimet meg stb. :D
Ha oda jönne hozzám valaki és mondaná pl hogy szia, tetszik a stílusod, lenne kedved beszélgetni? Vagy akármi ilyesmi szöveg nem hiszem hogy elküldeném. Bár én sok dologban máshogy gondolkozok mint a többi ember. :D
A lányoknak nem szövegek jönnek be, hanem megjelenés, magabiztosság, kisugárzás.
Ha elkezdesz az utcán mindenféle betanult szövegeket mondogatni vadidegeneknek, akkor jobb esetben kiröhögnek, rosszabb esetben rád hívják a rendőröket
Magyarul nincs meg a kisugárzás.
Nem tudom mit vársz, senki nem fog neked olyan varázs mondatokat tanítani, amitől lecsúszik a lányok bugyija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!