Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogy szólítsak meg egy lányt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szólítsak meg egy lányt az utcán?

Figyelt kérdés
Ha az utcán akarok ismerkedni lányokkal, mit mondjak nekik? Hogy szólítsam meg őket? Volt olyan, hogy valakinek bejött ez a dolog?

2017. dec. 14. 08:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
49%
a klasszikus "mennyi egy menet kisvirág" - megadja a kezdő sebességet :D
2017. dec. 14. 11:22
 12/20 anonim ***** válasza:
62%
Egy "szia, szép vagyért" , mondjuk vagy "nagyon jól nézel ki", kicsit durva lenne rendőrt hívni szerintem. CSak tapintatosan. Kedvesen ,türelemmel , alázattal , de méltóságteljesen. Dicsérd meg a ruháját , a haját , kérdezd meg hol vette, , mond hogy jó az illata , az anyukád is ezt használja stb.
2017. dec. 14. 11:22
 13/20 anonim ***** válasza:
96%
Tényleg, ha valami vadidegen odajönne az utszán, hogy jó az illatom biztos nem gondolnám, hogy szatír, tényleg remek ötlet.
2017. dec. 14. 11:24
 14/20 anonim válasza:
Azért nincs tuti tipp, mert mindenki egyéniség, így előre nem találhatod ki, mi jön be neki. Láthatod, az egyik lány, aki itt írt, elküldene, a másik meg nem. Már ebben sincs tuti, nemhogy a szövegben. Improvizálni kell, ez a művészet! Ránézel, és abban a pillanatban kell kitalálnod, hogy megszólíthatod-e, és ha igen, akkor mit mondj! Ez szarul hangzik, tudom, de ha ráérzel valami csoda folytán, akkor az egészből valami csoda lehet, ha meg nem, akkor nem vagytok egy hullámhosszon.
2017. dec. 14. 12:19
 15/20 anonim ***** válasza:
Szia! Merre van az Arany János u.? Elkísérnél, hogy ne tévedjek el?
2017. dec. 14. 13:58
 16/20 anonim ***** válasza:
# 13 te talán igen , de nálam már bejött a módszer. Persze nem rögtön ezzel kell kezdeni először dicsérni kell a lányt , psegitséget kérni tőle valamiben pl bevásárlásnál vagy egy utcát ahogy írták előttem is , de rá lehet térni közben simán
2017. dec. 14. 18:38
 17/20 anonim ***** válasza:
segitséget*
2017. dec. 14. 18:38
 18/20 anonim válasza:
25%
"Neharagudj van egy szál cigid?" :'DD
2017. dec. 14. 22:24
 19/20 Kuk12 válasza:
Semmi képpen ne szólíts meg egy lányt az utcán...mert azt hiszi hogy egy szatír állat vagy XDDD
2017. dec. 15. 11:24
 20/20 anonim ***** válasza:
Figyelj, ilyennel ne probalkozz, en is jartam meg. Setaltam az utcan erre egy fiu megkerdezi tolem, hogy van e baratom, s meg akart olelni. En a forro kavet a pofajaba dobtam + tokon rugtam (magassarku volt rajtam epp)
2017. dec. 15. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!