Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segíteni? Nagyon kétségbe vagyok esve!

Ismerős a helyzet, de erőt kell venned magadon, ha tényleg szeretnél valamit.
Alapvetően nem kell semmit elsietni. Ha úgy érzed, hogy most ez sok lesz, kérj egy kis időt, és tölts el a másik mellett úgy időt, hogy nem történik semmi. És ha készen állsz, akkor haladj csak tovább.
A gyomorideg még lehet a szerelem sima velejárója is. De önkontrollal tudod kezelni a helyzetet, csak kitartás kell neki és idő.
23/F

Szia!
Nekem is hasonló probélmám volt, csak azért ennyire nem volt kritikus.. Velem az történt, hogy elkezdtem alakulni valakivel, és egyszer csak bennem is ez a fék lépett fel, és eléggé csúnyán leráztam szegényt.. na de mindegy
Azóta lett egy kapcsolatom, aminek az elején szintén kezdett bennem ez a félelem elő jönni, szóval én úgy csináltam, annak érdekében, hogy ne érezze a másik fél ezt olyan komolynak,hogy eleinte azt mondtam neki hogy nem szeretnék komoly kapcsolatot, meg ilyenek,és ezáltal levettem magamról is ezt a fajta félelmet és bejött, összejöttünk és minden happy..
Na de, ezt bonyolult, mert ha túlzásba viszed akkor azt hiszi hogy be friendzone-oztad, szóval valami rámenős, magabiztos partnerre van szükséged, aki tapasztalt.
Remélem tudtam segíteni.

Pszichológushoz is elmehetsz, ha szeretnél, de ha elég akaraterőd van, szerintem egyedül is menni fog ez.
Kérdezni is mindig lehet itt is, akár lépésenként is. Ez egy olyan téma, ahol semmit nem szabad elsietni.
#1 voltam.

Mindenképpen ki kell, ezt nem úszod meg. Azt javasolnám, hogy ha van valaki, akivel alakulhat valami és te is szeretnéd egyébként, akkor nagyon tartsátok be a lépéseket és ameddig nem érzed azt, hogy valamit élveznél, addig inkább várj vele, hogy te érezd azt, hogy már szeretnéd.
Megfelelési kényszerednek nem kell lenni. Akinek jó vagy, azon ezt érezni fogod, neki a hibáiddal együtt is kelleni fogsz.

Biztosan eljön, csak tenni kell érte, és sok önismeret. De ha ez könnyít neked, privátban is nyugodtan kérdezz, ha úgy van.

Engem gyermekként sérelem ért egy fiú részéről. Ezért hasonlóan viselkedtem. Nálad valószínű önbizalomhiány az ok.
Nekem két párkapcsolatom volt. Az egyik 17 évesen. Csak csók volt vele, szerettem de hányingerem volt a csóktól is. Aztán 22 évesen megismertem egy férfit. Barátommá, bizalmasommá vált. Megbíztam benne. Vele veszítettem el is.
Tanácsom: Növeld az önbizalmadat!
Először barátkozz a férfiakkal, ha közelednek másként is akkor nyugodtan mondd el mi a bajod, és ha fontos vagy nekik segítenek benned leküzdeni a gátakat.
Ha ez sem segít, akkor mehetsz pszichológushoz! :)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!