Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Segítség kétségbe vagyok esve...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség kétségbe vagyok esve de nagyon?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy a barátnőmmel együtt vagyunk már 1 hete. De olyan szinten nem tudunk miről beszélni hogy az már vicc. Nagyon kínos és kétségbe ejtő ez az egész. Neki is és nekem is.

Már mindent megbeszéltünk és csak maradt az átlagos Mizujs,Mit csinálsz most, ilyenek.

Nagyon szeretem őt de érzem hogy ráfog erre menni a kapcsolatunk úgyhogy szeretném ha valaki adna tippeket.

15/F / 15/L

2015. nov. 15. 21:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseriteni, de ha nem tudtok mirol beszelni, akkor hanyagoljatok ezt. Pont az a lenyege egy kapcsolatnak, hogy teljesen egy huron pendultok. Nem azt mondom h 0-24ben legyetek egyutt es csacsogjatok, de amikor egyutt vagytok, akkor kell a beszelgetes, hogy meg jobban megismerjetek egymast. Ha ez nem megy, akkor hagyjatok a francba, mert csak kellemetlen lesz.
2015. nov. 15. 22:08
 2/7 Kkicsii ***** válasza:
100%

Nem jó embert választottál magad mellé, ahogy ő sem.

Egy kapcsolatban nagyon fontos a felek közötti jó komunikációs készség, ha erőltetni kell a beszélgetést régen nem jó.

2015. nov. 15. 22:09
 3/7 anonim válasza:
Azt megsúgom, hogy temiattad nincs témája.. :'( Add a tuttára, hogy szereted, bármiről kezdj el beszélni, kirándulás, milyen baleseteid voltak ;-) , hova kéne elmennetek.. nehogy a rizsázás okozzon gondot..
2015. nov. 15. 22:11
 4/7 anonim válasza:
62%
Bocsi, még alami.. azt tudatosítsd, hogy ugyanolyan ember, mint a Janika, meg a Pistike, meg a Marika.. nem egy ürlény!!
2015. nov. 15. 22:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Megértem a problémádat!

Sajnos én is voltam ilyen helyzetben. Kedveltük egymást nagyon, de nem tudtunk beszélgetni jól. Vagyis többnyire nem.

És más okok miatt is, de talán elsősorban ezért nem lett semmi.

Aztán megtanultam az élettől, hogy nem velem vagy vele volt a baj. Egyszerűen együtt nem ment.

Mert ő más lányokkal órákat elbeszélt a semmiről. Én viszont sajnos nem voltam beszédes típus vele szemben, nem tudom miért.

Viszont van olyan, akivel rengeteget bírok beszélni, bármiről. És szerintem ez egy fontos alapja egy kapcsolatnak, a megfelelő kommunikáció egymás között.

Én tudom, mi a baj. Megismertétek egymást, már nem tudtok újat mondani egymásnak.

De erre nincs recept. Vagy megy ez két adott embernek, vagy nem.

Ezért (is) kell vigyázni a tempóval. Úgy gondolom, először jobb, ha alaposan megismeri egymást a két fél, és beigazolódik, hogy kijönnej egymással szuperül, aztán teret nyerhetnek nemes érzelmek. :)

2015. nov. 15. 22:14
 6/7 anonim ***** válasza:
#4-esnél és 5#-ösnek az utolsó mondatánál ott a lényeg:D Mivel fogott meg akkor, ha nem a szövegével? Kicsit furi ez így nekem. Tempóval tényleg figyelni kell, mert csak kínos "szakítások" lehetnek belőlük. Ezért nem érdemes mindenkivel összejönni rövid idő ismeretség után. De még fel lehet ezt javítani, csak dobj be mindent amit csak tudsz témát.. Akármit. Mégha tudod hogy őt nem is érdekli csak beszélj, ha fog rá kapcsolni akkor tudod hogy ő is szeret téged, értékel.:D Lehet pont arra vágyik, hogy te mondj valamit, és ő abba belecsatlakozik.. Mondjuk a lányok imádnak dumálni, csak kérdezgesd:D
2015. nov. 15. 22:28
 7/7 anonim válasza:

Volt nekem is egy ilyen kapcsolatom. Távkapcsolat volt, úgyhogy sok sms cserélt gazdát, és ez lett a vesztünk, hogy gyakorlatilag egész nap beszéltünk (a semmiről) sms-ben, mert ha nem írtam véletlenül vissza időben, akkor már hisztizett a kissrác :D És persze én voltam az izé, hogy lány létemre miért nem szeretek beszélgetni. A minőségi együtt töltött időt értékelem, de ezek semmik voltak, ilyen egyszavas válaszokat írt vissza, hogy "kk", meg "hh?", meg "am nm", s én ültem s fejtegettem a titkosírást. Mondjuk nálunk más különbségek is voltak, de nagyon sokszor látom azt, hogy az egésznapos sms-ezésekre rámehet egy kapcsolat. Ezért bevezettem ezt a szabályt, hogy telefon arra van, hogy ha elmegy az ablakom alatt, dob egy sms-t, hogy nézz ki/gyere le sétálni, s akkor séta közben beszélgetünk, nem telefonon.

Persze az előző hozzászólókkal is egyetértek teljesen, de leírtam az én esetemet is, hátha segít neked vagy másnak :) Hogy alakult a dolog?

2015. dec. 3. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!