Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kétségbe vagyok esve, mit csináljak?
Figyelt kérdés
17/L Osszejottem a legjobb haverom tesojaval szilveszterkor, Es most a srac 3napja nem ir,nincs fenn semmi kozossegi oldalon, ki van kapcsolva a teloja...Es most mar aggódom.:( mit csinálhatnek ilyenkor?2017. jan. 7. 07:05
1/4 anonim válasza:
Akkor találkoztatok először? Beszélj a haveroddal...ha a tesója, akkor tudja, hol van, meg mit csinál, kérdezd meg!
2/4 anonim válasza:
Nagyon megértlek. Szerintem is kérdezd haverodat. Sok szerencsét.
3/4 anonim válasza:
Először is keresd fel a legjobb havert és érdeklődj a tesója iránt.
Fogalmam sincs, hogy mit értettél az "összejöttem" alatt, de ha csak szex volt akkor lehet, hogy nem akar többet, ha kapcsolat szinten akkor lehet, hogy kell neki egy kis gondolkodási idő ..
4/4 anonim válasza:
Egy szilveszteri buli alkalmáig jó voltál neki, de köszöni, többet nem kér belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!