Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? Annyira nem tudom es teljesen kétségbe vagyok esve
Figyelt kérdés
Az evfolyam tarsamal mar 3honapja hat igy kavartunk de nem jottunk ossze de bejott a masik mindkettonknek. Par hete kozolte h atkell gondolnia a dolgokat aztan ra masfel hetel kesobb irt hogy talalkozunk aztan azota nem es mar ram se nez igazabol vagy ha igen vegig nez de nem koszon se semmi. Suliba eddig se beszeltunk nagyon megis mindenki tudta mivan koztunk. De most ez mi?? Mar nem is beszelgetunk ugy stb. Tudom hagynom kene viszont eleg szemet dolgojat csinalt most velem es nagyon jol esne megirni neki amit gondolok de lehet felesleges lenne. Szerintetek?2018. febr. 15. 20:50
1/3 anonim válasza:
Olvasd el ezt a könyvet, garantáltan rendbe teszi a kapcsolatodat a barátnőddel: [link]
2/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem felesleges. Igenis írj neki és tudasd vele, hogy hogyan érzed magad, ha bunkózik akkor inkább felejtsd el, és ha találkoztok az iskolába akkor legyén nagyon magabiztos, észre fogja venni.
3/3 A kérdező kommentje:
Hogy erted hogy magabiztos? Mit csinaljak?
2018. febr. 17. 08:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!