Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. Most vajon mit érez irántam? Kétségbe vagyok esve.
Az egyik fiú osztálytársamról van szó,mindig is szimpatikusnak találtam,és láttam,hogy nagyon ritkán,de össze-össze találkozott a tekintetünk,de ennek az egésznek nem tulajdonítottam nagy jelentőséget. Mindaddig,amíg a szülinapom napján nem írt rám. Ez úgy volt,hogy aznap csak egy tanítási órára mentem be,és az egyik lány haverjával pont velem szembe ültek,és mondta a lány,hogy épp arról beszélgettek ketten,hogy milyen jó ez az 'outfit'-em. Láttam,hogy a fiú rengetegszer rám nézett az az egy óra alatt. Este,mikor hazaértem,láttam,hogy írt,és ezt írta,megpróbálom visszaidézni: "Szia. Nagyon boldog szülinapot szeretnék kívánni. A mai outfited nagyon adta,nagyon jól néztél ki. " Kifejezetten emlékszem,hogy mikor először elolvastam,tátva maradt a szám,aztán meg örömömben elkezdtem ugrálni,és a vérnyomásom 200 volt. Ekkor kicsit beszélgettünk,arról volt szó,hogy majd ha lyukas óránk lesz megmutat néhány dolgot a suli gépén,mert állítólag feltörték a WIFI jelszót. Ezután még néhányszor írt,volt olyan,hogy megkérdezte,hogy van e barátom,mert ha igen,vagy zavar engem,akkor nem írogat nekem,volt,hogy az egyik haverja írt rám azzal,hogy "Szia,beszéltem XY-Val rólad,és csak meg akartam kérdezni,hogy te ide valósi vagy-e." És a fiú folyton ilyen elpirulós smiley-kat küldött.
Ekkor nagy fordulat jött,és képbe került még 2 másik lány a suliból,egy az osztályból,egy meg egy másik évfolyamról. Láttam,hogy ők nagyon rámásznak a fiúra,ha tehetik,mindig vele akarnak lenni,és eleinte csak tűrtem,később már féltékeny lettem bizony,nem is tagadom. Kezdtem meggyűlölni a kettő lányt,a fiú meg ekkor már nem írt nekem,ezért már nem tudtam mit gondoljak,csak azt láttam,hogy most már tényleg rengeteget nézett. Mindig kétségek között őrlődtem,hisz tudtam,hogy ő nem ír,és a srácok ha akarnak valamit úgyis írnak,de ő nem tette,helyette bogarat ültette a fülembe,a folyamatos bámulással,és azzal,hogy mindig más lányokkal volt,vagy,hogy néha mosolyogva találkozott össze a tekintetünk. De akkor már végképp elvesztettem a fonalat,hogy Facebook-on mindig belájkolta a képeimet,Instán is mindig,és megnéztem,és a csajnak az osztályból meg soha sem lájkolgatott. Nem mertem hinni a dologban,hogy valóban tetszem neki,mert mindig valahogy sikerült rácáfolnia valamivel,hogy éppen más lánnyal volt a szünetekben,és vele röhögcséltek,összemosolyogtak.
Viszont ami ma történt,az megrázott. Az aulában tesiztünk 3-an,2 fiú meg Én,és a tanár aztán odahívta őt is,mert addig ő más feladatot csinált máshol. Egy keveset volt csak itt,mikor odajött az egyik haverja,hogy menjenek be a tornaterembe (halkan megjegyzem,ott volt az a másik lány az osztályból,akinek tetszik a fiú) de ő hallani sem akart erről. Ekkor elgondolkodtam,hogy talán miattam maradt-e,mert a másik kettő fiút enyhén szólva sem bírja. Kezdtem beleélni a gondolatba magamat,egyszer rám is mosolygott,majd ami ez után egy kicsivel történt,hát enyhén szólva is megviselt. Már csak mi maradtunk ketten az osztályból,mi öltöztünk át a legkésőbb,és mikor jöttem el a szekrénye előtt,köszöntem neki,hogy 'Szia' de mintha meg sem hallotta volna,pedig max 30 centi volt köztünk. Ezután a folyosón menet még az egyik tanár megkérdezte,hogy 'Jól vagy,nagyon sápadtnak tűnsz.' Ekkor könnycseppek szöktek a szemembe.
Nem tudom mit érez irántam,viszont én csak vágyakozom utána,de nem akarok lenni a fölösleges harmadik,akivel jól el lehet szórakozni,ha kénye-kedve úgy tartja.A mára már állandóvá vált nézésével a sírba kerget,nem tudom,hogy azért néz,mert tetszem neki,vagy más indokból. Fáj,hogy én őt nem tudom ily könnyen elengedni,de ő szerintem egy játékszerként tekint rám.
Szerintetek mit érez irántam? Tetszem neki,vagy más tetszik neki? El vagyok veszve totálisan...
Honnan tudod, hogy ő nem arra vár, hogy te is közeledj kicsit felé? Nehéz dolgunk van nekünk fiúknak, ha a lány azt várja, hogy mindent mi csináljunk, különösebb érdeklődés nélkül. És nem, a szívecskés és az elpirulós smiley-k nem számítanak jeleknek.
A köszönéshez annyit fűznék hozzá, hogy szerintem csak meglepődött, hogy ráköszöntél, és nem kapcsolt elég gyorsan, hogy visszaköszönjön.
Menj oda hozzá, és kezdj el vele beszélgetni te. Ne facebookon írj, az elég gagyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!