Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Találkoztam egy pasival aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztam egy pasival aki érdeklődést mutattot irántam de nem hívott vissza de én kétségbe estem küldtem neki egy smst amibe túl nyálasan irtam mit tegyek?

Figyelt kérdés
én18 ő 22 éves
2009. júl. 29. 15:37
 1/3 A kérdező kommentje:
nekemnagyon teccik a srác csak ő mesze lakik tölem egy másik országba csak 3 napig voltak itt
2009. júl. 29. 16:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ne kellett volna írni neki semilyen sms-t. Ha ő akar valamit, majd ír. Még egyszer ne kövesd el a hibát.

Ha visszaír, te is bejössz neki, lehet.

-ha nem ír vissza, soha többet ne keresd.

2009. júl. 29. 17:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez tipikus, de ilyenkor nem szabad őt keresni... Ha úgy beszélitek meg, hogy majd ő keres, akkor te sose jelentkezz. Ha nem hív, akkor még gondolkodik, vagy nem akar semmit. Ha utána még futsz utána, az kicsit megalázó dolog....

Én ezt régebben úgy kerültem ki, hogy megadtam a számom a pasasnak, de én nem kértem el az övét. Ha ő akart, keresett, de én nem tudtam feleslegesen futni utána.

2009. júl. 29. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!