Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nállatok mikor fordult meg az értékrend?
Hogy a leendő nagy szerelmetek szépfiú vagy gazdag legyen inkább. Jó persze együtt a kettő na de álmodik a nyomor.
Szóval tudom hogy a tiniknek a szépfiúk kellenek de kb hány évesen jöttetek rá hogy nektek már ikább a pénzes palik kellenek?
Vagy még most sem? Mármint van egy szépfiú cuki stb stb aki tegyük fel gagyi állásban dolgozik meg van egy aki nem annyira szép de nagyon sokat keres.
Na melyik kell.
Jah a süketelés a belső értékekről meg hasonlók azt haggyuk ki ha lehet.
Csak mert nem akarok zsábamacskázni. Szóval mikortól?
Hat leirom a tortenetemet, biztos sokan leszolnak erte, meg kikialtjak kamunkak, de nem baj. En 19 evesen ismerkedtem meg a ferjemmel, meg a mult evezredben. En melos/paraszt csaladbol szarmazom, o ertelmisegibol. Honapokig nem akartam vele osszejonni a tarsadalmi es anyagi kulonbseg miatt, de sajnos magaba bolonditott. Nem a penzevel, hiszen pont ez volt, ami visszatartott. Osszehazasodtunk, lett ket gyerekunk, szep hazunk, anyagi biztonsag, de o szerelmes a munkajaba, soha nincs velunk es en joforman egyedul vagyok a gyerekekkel. Es azon kesergek, hogy bar hallgattam volna a 19 eves bolcs onmagamra es hagytam volna a fenebe ezt a munkamanias pasit, akkor talan lehetne szep teljes csaladom. Igen, nem laknek ilyen szep helyen, de pont lesz.rnam.
Lehet belem kotni, de minden szava igaz sajnos.
37N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!