Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van a mai világban ez...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van a mai világban ez az értékrend?

Figyelt kérdés
Ha valakinek nem iphone van akkor már senki? Meg egyebek , én középosztály beli családba születtem , vannak gazdagabbak és szegényebbek , eljutot az agyamig hamar hogy egy gyerek max beleszületik a gazdagságba , ezért nem nézem le a szegényeket meg nem istenitem a gazdagokat , persze kapom a kritikát hogy nyomorék meg stb. De vannak legalább (kevesebben) akik vállonveregetnek és mondják hogy igazam van , nem számit a pénz de jó ha van , hogyan lehetne másoknak is elmagyarázni hogy csak akkor lesz egy gyerek gazdag ha a szülei is azok de őket nem választod 14/f
2015. aug. 18. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Senki nem tudja miért de ez van az ego irányít

én speckó leszarom ezeket a dolgokat (amúgy is a WP a king)

de ez csak ostoba képmutatás a pénzesek részéről

2015. aug. 18. 22:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Aki nrm tudja megérteni az éretlen. Te okosabb vagy nálouk. Az olyanokat kéne lenézni akik nem bírják felfogni. Bár mondjuk ők sem tehetnek róla hogy ilyen kevés agysejttel születtek....
2015. aug. 18. 22:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek veled. Nálunk a suliban is, ha nem a Bershkából vannak a ruháid, hanem mondjuk a kínaiból, mert nem teheted meg, hogy drágábbat vegyél, senki vagy. Ha nem I phone-od van, szarba se néznek. Mármint az ilyen gazdag szülők gyerekei szemében. Az én szememben ők nem léteznek, ugyanis nem ők keresték a rávaló pénzt, hanem a szüleik, erre aztán kár nagyképűsködni.

Ehelyett inkább foglalkozhatnának mással, mondjuk a környezettudatossággal, mert az összes szemetel, a múltkor is én voltam a szemét amikor rámertem szólni, hogy ott van félméterre melletted a kuka. Meg szemétszedésrn az egyik szabályosan leidiótázott, hogy mért megyek le az árokba, onnan nem kell fölszedni. Hát hogyne kéne, mit gondol, talán magától jön ki onnan a szemét?

16/l

2015. aug. 18. 22:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Felénk nem így van! Sőt a környékben sem,kivétel Szeged. Itt ugyan olyan menő lehetsz egy Sonny telefonnal kínais ruhával ha jól öltözöl mint aki Gucciba van.. Kb itt az emberek 5%-a olyan hogy a cuccon a márkát nézi pedig itt is laknak nagyon gazdagok.
2015. aug. 18. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!