Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van a mai világban ez az értékrend?
Senki nem tudja miért de ez van az ego irányít
én speckó leszarom ezeket a dolgokat (amúgy is a WP a king)
de ez csak ostoba képmutatás a pénzesek részéről
Teljesen egyetértek veled. Nálunk a suliban is, ha nem a Bershkából vannak a ruháid, hanem mondjuk a kínaiból, mert nem teheted meg, hogy drágábbat vegyél, senki vagy. Ha nem I phone-od van, szarba se néznek. Mármint az ilyen gazdag szülők gyerekei szemében. Az én szememben ők nem léteznek, ugyanis nem ők keresték a rávaló pénzt, hanem a szüleik, erre aztán kár nagyképűsködni.
Ehelyett inkább foglalkozhatnának mással, mondjuk a környezettudatossággal, mert az összes szemetel, a múltkor is én voltam a szemét amikor rámertem szólni, hogy ott van félméterre melletted a kuka. Meg szemétszedésrn az egyik szabályosan leidiótázott, hogy mért megyek le az árokba, onnan nem kell fölszedni. Hát hogyne kéne, mit gondol, talán magától jön ki onnan a szemét?
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!