Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elítélendő, ha valaki a szép emberekhez vonzódik?
A szépség ugyebár relatív.
Én magam nem vagyok kifejezetten az a típusú lány, aki klubokba jár koktélt szürcsölni és drága, de csúnya ruhákat hordana az eltúlzott sminkje mellé. Többé kevésbé ki vagyok békülve a külsőmmel és szeretek eljárni érdekes bulikra, koncertekre vagy csak kocsmázni a barátaimmal.
Mint említettem, nem vagyok túl szép vagy tipikusan menő lány, mégis azért többnyire beszélgetek fiúkkal.
Volt már rá példa, hogy egy kifejezetten jóképű ismerősömmel beszélgettem dohányzás közben, aztán bent odajött hozzám egy alacsony, számomra bénán felöltözött (Nike Airmax, olyan szűk farmer, hogy nem tudom, hogyan mozgott, nagy márkajelzéses póló, napszemüveg a fején éjszaka, de persze ezzel a stílussal sincs baj, csak nekem nagyon nem tetszik) fiú, nekem nem szimpatikus arcberendezéssel, hogy mit iszok. Mondtam, hogy épp van egy söröm, de kedves tőle, viszont nem akart lekopni. Utána persze hozzám vágta, hogy a "szépfiútól" persze elfogadtam a sört. Máskor is volt rá példa, hogy megszólítottak, amire rávágtam, hogy van barátom (akkor is, ha nincs, de ugyebár sokszor jobban tisztelnek egy másik férfit, mint egy lány akaratát), ő pedig szinte letámadott, hogy biztos mert jóképű, én meg felszínes k.rv. vagyok.
Itt is gyakran olvasok hasonlót.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!