Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lábfétis - már nem értem. Most akkor ha valaki a szép női lábszárat és combot szereti, az annyira elítélendő, mint amikor valaki a talpakért, harisnyákért, lábfejekért van oda?
Igen, elege van már mindenkinek ebből a témából. De ha csak a combra és a lábszárra értjük ezt az egészet, az is elítélendő sokak szerint, vagy az más?
És lábfétis alatt mindig a lábfejet és környékét értik, vagy vonatkozhat ez a combra, lábszárra is? mert az utóbbiakra, úgy láttam, sosem értik ezt.
tesókám ha bejössza csajnak azt kényezeted neki amit csak akarsz. valld be neki nem lesz para.
bármilyen csajnak be lehet kapnia lábát hidd el:))
Köszönöm a válaszokat, kedvesek vagytok. De én máshogy értettem a kérdést. amiből sokaknak elege van, a lábfétis, ez az, ami a lábfejre vonatkozik? A comb, lábszár iránti rajongás nem számít olyan témának, amikből sokaknak elegük van?
nem konkrétan a saját kapcsolatomra vonatkozóan értem ezt. hanem általában, sokan unják a lábfejjel, harisnyával kapcsolatos fétiseket. ők ugyanúgy unják azt, ha valaki szereti a comb, lábszár látványát? vad dolgokat nem akarnék csinálni senkinek a lábával. így is sokaknak "betelt a pohár" téma ez is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!