Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lány+nem túl szép fiú, más stílus? Elítélendő?
Magánügy.
Ha szeretik egymást,az ő dolguk.
Nem másnak kell véleményt mondania.
Én 24 voltam, szerintem csúnya pasi. A nejem 20 volt, még mindig gyönyörű. Én Modern Mócsingot és Bad Boys Blue-t hallgattam, ő Iron Maident! Én tudtam sütni főzni, ő lány létére csak zacskós levest. Nekem volt ízlésem, amikor őt választottam, neki semmi, mikor engem! :o)
De ami a lényeg: én megkértem, ő meg hozzám jött feleségül
15 éve! Azóta is együtt vagyunk.
43F
Elítélendő! Hogyne. Meg kéne őket dobálni tojással,fúj!!!
(Milyen kérdés ez?! :DDD)
igen,mert irigykednek
nekik nem jutott kolbász föld!
Kik ítélik el? A pasik akik szintén nem túl helyesek és nekik nem jutott szép barátnő?
A legtöbb lánynak nem a külső a lényeg. Plusz a legtöbb helyes pasi vagy sgghülye, vagy ha okos akkor csak kihasználja a lányokat, ezért nem szeretnének velük komoly kapcsolatot. Nekem a legtöbb helyes fiú ismerősömnek nincs barátnője, még a nem túl helyeseknek sorra szép barátnőjük van.
Persze vannak lányok, akik tudják magukról hogy szépek/ csinosak és ilyen párt is választanak, de ez elég ritka manapság.
Persze a helyes pasik nem állnak le csúnya/duci lányokkal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!