Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nállatok mikor fordult meg az értékrend?
Hogy a leendő nagy szerelmetek szépfiú vagy gazdag legyen inkább. Jó persze együtt a kettő na de álmodik a nyomor.
Szóval tudom hogy a tiniknek a szépfiúk kellenek de kb hány évesen jöttetek rá hogy nektek már ikább a pénzes palik kellenek?
Vagy még most sem? Mármint van egy szépfiú cuki stb stb aki tegyük fel gagyi állásban dolgozik meg van egy aki nem annyira szép de nagyon sokat keres.
Na melyik kell.
Jah a süketelés a belső értékekről meg hasonlók azt haggyuk ki ha lehet.
Csak mert nem akarok zsábamacskázni. Szóval mikortól?
Gondolod, hogy minden lany 17 ev 3 honap 4 napos koraban radobben, hogy penzes pasi kell?
Belso ertekes "suketeleshez": attol, hogy te nem talalkoztal olyan lannyal, akinek ez kell, attol neg vannak. Azoknak a lanyoknak, akik maguk is ertekesek belulrol, azoknak nem felel meg egy uresfeju penzes csavo, hidd el. A penz jo dolog, de onmagaban edeskeves a boldogsaghoz. Hosszutavon amellett lesz boldog egy normalis (!) no, akivel van mirol beszelgetni, aki tars, akivel joban-rosszban segitik egymast, es akivel a 18+-os dolgok is jol mukodnek. Es persze az sem art, ha van mit enni, de ahhoz nem kell "penzesnek" lenni, eleg, ha normalis munkaja van mindket felnek.
nem kell napra pontosan csak kábé
ez az ellehet beszélgetni meg egy bika legyen az ágyban arra utal hogy... szépfiú kell nem a pénz vagyis fiatal vagy és vagy naív viszont szite biztos hogy nem önellátó
elnézést akkor..
tudom hogy totál bunkó a kérdés meg felszínes de nincs kedvem rejtvéyt fejteni csak válaszokat szeretnék egyenes válaszokat
Az átlag amikor bekerül a mubka világába és rájön hogy nem vitte sokra egyedül. Ilyenkor pin@ aktiválva és keresi a lúzert
Akik a pénz miatt nővel vannak azok a lúzerek. Én sokszor voltam nővel úgy hogy még a taximat is ők fizették hazafele közben a párjuk dolgozott 10 órában egy gyárban xd ismertem is egyiket mai napig sörözünk néha szegény azt se tudja hogy most már az exe a csaj hányszor nyomtam meg...nekem engedte az anált saját párjábak nem...xdd király vagyok!
Amugy az eszrevetel szuper...először szépfiú utána pénzes fiú...az utóbbi 20-25 éves kor körül kell már nekik...
Sok sok lányt nyomtam meg akiknek rossz volt a kapcsolatuk én voltam a gyógyszer
8
17 éves vagy persze hogy a szépfiú kell.. nem meglepõ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!