Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szokásos kérdések egyike jön, vannak-e még normális lányok, akik értékes értékrenddel rendelkeznek?
Felőlem aztán ihat, cigizhet meg drogozhat is, de azért a drog ne annyira menjen.. Szóval arra lennék kíváncsi, hogy vannak-e még lenyűgöző személyiségű lányok? *.* Nem flegmák, nem sznobok és olyanok, mint én.. Bolond egy jellem, legyen mindig mozgásban.. Persze nem azért, mert bűnt követtem el és menekülnöm kell :P. De értitek :D Ne tunyuljon, hanem élvezze az életet :D
17F
Hát, èn imádok mozgásban lenni, de velem nem sok mindenki kèpes tartani az iramot. Sportolok, túrázok, pörgök, viccelődök, huncutkodok (a perverz túlzás), stílusom is elèg... Furcsa :D, úgyhogy már letettem arról, hogy valaha is legyen barátom :D. Tudom ez nagy szó 14 èvesen, de őszintèn ennyi idős korban ki ne gondolkozott volna így. Amúgy a lenyűgöző szemèlyisèg nem passzol, szerintem totál átlagos vagyok, csak egyesek szerint dilis, hülye, hippi, vagy hiperaktív :D.
14/L
Ennél ambivelensebb kérdést nehéz lett volna kitalálnod.
Most értékes értékrendű lányt keresel, vagy aki drogozik? Mert a kettő együtt nem működik. Értem egyébként, hogy mire gondolsz, de előbb döntsd el magadban hogy pontosan mit szeretnél, és utána írd ki a kérdésed.
Szerintem elsősorban nem az értékes értékrend fontos a számodra, hanem a hedonizmusra való hajlam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!