Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek az én hibám?
Én próbálok neki segíteni de nem hagyja én nagyon szeretem.De ő azt mongya hogy nem érzi és hogy nm is szeretem.Ha beszélek egy másik lánnyal féltékeny lesz,azt hiszi magáról hogy csunya.Pedig gyönyörű szép.Sokan megis nézik az utcán.Én mindig azt mondom neki hogy: ne legyél féltékeny mert csak te kellesz.Te vagy a legszebb.De ez se jó neki.Emlékszem nm is egyszer öngyilkos akart lenni.Én nagyon szeretem és féltem,nehogy valami butaságot csináljon.
Szerintetek mit csináljak?
Nem akarom elveszíteni.
Szerintem elég elkerülhetetlen, hogy beszélj más lányokkal pl. osztályodban.
Az, hogy ő öngyillkosságot akart már elkövetni az nem tudom, mennyire gondolta komolyan, milyen lelki problémái vannak. Ezt meg kell próbálni megbeszélni vele a más lányokkal való beszélgetést persze az is jo ha feltékeny egy kicsit, hisz akkor szeret téged csak ne menjen át ez túlzásba, meg szerintem foglalkozni kéne azzal is, hogy megprobált öngyilkos lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!