Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú/fiú kapcsolat a suliban? 15F
Figyelt kérdés
Idén kezdtem a gimit és júniusban összejöttem az egyik osztálytársammal aki szintén fiú. És most rohadtul félek, hogy mi lesz szeptemberben. Titkoljuk vagy ne? Vagy úgyis kiderül? Szerintetek mekkora problémát okozhat, ha mindenki megtudja, hogy meleg vagyok? Van valami tanácsotok?2017. aug. 25. 00:36
21/25 anonim válasza:
Egyébként meg minden csoda 3 napig tart, meg ha látják, hogy nem veszitek magatokra a sértéseket, akkor egy idő után úgyis leszállnak rólatok, max tényleg nem szólnak hozzátok. De tinmeg ott vagytok egymásnak. Megasztán úgyis pár év és szétszéled az osztály. Meg aztán kit érdekel más véleménye :D legyetek boldogok, ennyi :) az a boldogság amit ti adhattok egymásnak az túlszárnyal mindent amit a külvilág mutathat felétek. Meg aztán lehet nem is olyan gáz már a helyzet. Szerintem a mostani fiatalok sokkal elfogadóbbak, mint egy 10 évvel ezelőtt pl., amikor én voltam ennyi... hajrá, bátran aranyoskám :)
22/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. aug. 28. 00:44
24/25 A kérdező kommentje:
Bocsi, ezer éve nem néztem fel ide. Hát nemrég néhányan megtudták és volt mindenféle reakció de még nem nagyon terjedt el a hír. Szerintem majd most a téli szünet környékén, mikor majd mindenki unatkozik. A barátommal elég jól vagyunk szerencsére.
2017. nov. 22. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!