Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiú/fiú kapcsolat a suliban? 15F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú/fiú kapcsolat a suliban? 15F

Figyelt kérdés
Idén kezdtem a gimit és júniusban összejöttem az egyik osztálytársammal aki szintén fiú. És most rohadtul félek, hogy mi lesz szeptemberben. Titkoljuk vagy ne? Vagy úgyis kiderül? Szerintetek mekkora problémát okozhat, ha mindenki megtudja, hogy meleg vagyok? Van valami tanácsotok?

2017. aug. 25. 00:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk egyházi gimiben ez pont fordítva volt, kedves előző :D ugye az egyház szerint a homoszexualitás bűn... ugyhogy akiről kiderült, az repült :D
2017. aug. 25. 22:05
 12/25 anonim ***** válasza:
94%

Nálunk ebben az évben derült fény két srác melegségére (köztük vagyok én az egyik), és nem volt semmi negatív visszhangja a dolognak, bár mi már néhány évet letöltöttünk egymás mellett... :D

(Tényleg nehéz lesz egy osztályon belül kapcsolatot tartani... ha tudják, ha nem, gyűlni fog a feszültség. Nálunk már 3 osztályon belüli és 3 évfolyamon menő kapcsolat ment gajra... De ne add fel ezek közül egy sem meleg pár volt! :P Sok sikert és boldogságot!)

Meglepődtem, hogy erre a kérdésre ennyi tök normális válasz érkezett. Mindenkinek adnék szívem szerint kekszet. :D

2017. aug. 25. 22:18
 13/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további kommenteket! Tudom hogy nehéz lesz osztályon belül, meg hogy nem is kellett volna belekezdeni, de egy bizonyos pont után nem tudtam nemet mondani magamnak.
2017. aug. 26. 09:42
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Mindenesetre én csak azt kívánom, hogy legyetek boldogok és minden rendben menjen :) sok sikert, és kitartást egymás mellett :)
2017. aug. 26. 10:51
 15/25 anonim ***** válasza:
7%
ma már divat a melegség, senkit nem fog érdekelni.
2017. aug. 26. 19:40
 16/25 anonim válasza:
100%

Én középsuliba járok és állandóan megy a pletyka hogy ki meleg,transznemű...De ez lehet hogy azért van mert osztályonként max 5 fiú van vagy kevesebb.

Szerintem beszéld meg a barátoddal hogy ő fel akarja e vállalni vagy sem.

A kinézéssel kapcsolatban szerintem ez nagyon közösségfüggő.Van egy meleg srác akivel csak pár lány beszél az osztályából mert a többiek teljesen kiközösítették.Viszont van 2 lány akik leszbikusok és mindenkivel kijönnek és mindig ők a társaság közepe.Amikor szakítottak rajtam kívül mindenki róluk pletykált.Ha neked nem ilyen kibeszélős sulid van akkor mondjátok el a megbízható barátaitoknak hogy együtt vagytok(ha akarjátok) a többieknek egyáltalán nem kell az orrára kötni.

Közterületen ne nagyon csókolózzatok és fogjátok egymás kezét mert ez másoknak nagyon provokatív dolog és csak felesleges agressziót generáltok magatok körül!

Szerintem már az is jó ha gondolkoztok azon hogy elmondjátok e vagy sem.Én 16 éves létemre teljes mértékben ott vagyok hogy ezt a titkom a sírba viszem.Mondjuk nekem nincs pasim aki miatt elgondolkodnék ilyen dolgokon.

Remélem hasznosat írtam és mások még nem írtak nagyon hasonló dolgokat:)És bocsi hogy hosszú lett a szöveg.

2017. aug. 26. 22:12
 17/25 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

#16 külön köszi a hosszú kommentért! Hát alapból én se mondanám el senkinek és amúgy sem az ő dolguk nekem ki tetszik, csak így, hogy már járok valakivel nem olyan könnyű. Én elég rossz színész vagyok szóval ha a barátom jól is titkolná miattam valamikor biztos ki fog derülni, a legfőbb kérdés, hogy addig mennyire titkoljuk. Amúgy pont ma nevetett ki a tesóm, hogy milyen vörös az arcom miután a barátommal beszéltem, úgyhogy szerintem néhány napon belül ő már rájön mindenre. Szóval nem nagyon megy a titokban tartás :(

Persze aki nincs velem annyit, mint a tesóm biztos kevésbé veszi észre.

2017. aug. 26. 23:39
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Fiú, vagy lány tesód van? Ha lány, akkor talán nyert ügyed van, ők jobban veszik az ilyesmit. Ha fiú, akkor se ess kétségbe, nem hiszem, hogy gond lenne. De ha jó testvérek vagytok, akkor egymásra biztos, hogy így is számíthattok és segíteni fognak. Egyébként a barátod hogy áll ehhez az egészhez? Ő szeretné felvállalni? Ezt egymással is meg kell beszéljétek, nehogy azon menjen szét a kapcsolat, hogy te féltél hogy nem tudod titokban tartani és inkább elmondtan, de ő meg mondjuk nem akarta, hogy kitudódjon. Egymással mindent beszéljetek meg, illetve ő is támogasson téged és te ia őt! Talán ez a legfontosabb. Mondhatunk mi itt bármit, de egymásra mindig támaszkodhattok és egy jó kapcsolatban kell is! :)
2017. aug. 27. 07:17
 19/25 anonim válasza:
100%

16-os vagyok.

A 18-as a tesós dologban nem vagyok biztos mert egy lány is kezelheti rosszul ezt a helyzetet de nagyon hasznosakat írtál!

Gondolt át mindenképpen hogy a család többi tagja hogy fogadná ezt a dolgot mert ha az egész családod rosszul fog rád nézni az nem esne neked túl jól(gondolom) bár ki tudja lehet hogy mindenki bátorítana.:)

De ha mindenképp bevalljátok akkor csak szolidan.És vigyázzatok az első megítéléssel(ha a rokonság is találkozni fog vele).

Nem akarok mindig én írni az elgondolkodtató dolgokat de olyan mértékben kaptad a pozitív megerősítést hogy valakiknek ilyenekre is fel kell hívni a figyelmed.

Jó látni hogy ilyen sokan próbálnak segíteni...

Egyébként okos srácnak tűnsz csak egy kicsit félénk vagy de majd megoldjátok a barátoddal valahogy.:)

2017. aug. 27. 10:07
 20/25 A kérdező kommentje:

Nővérem van :)

A családom biztos jól fogadná, legalábbis akik számítanak. A szüleimmel már beszéltem erről, csak azt nem tudják, hogy már járok is valakivel.

Persze megbeszéljük a barátommal ezeket. Ő nagyon laza az egésszel kapcsolatban, de szerintem csak a szája nagy mikor azt mondja, hogy nem érdekelné ha rajtam kívül senki sem beszélne vele az osztályból. Azt mondja az legyen amit én szeretnék, én úgy is aggódom kettőnk helyett is, ami végülis igaz XD

Igen, elég félénk vagyok. Nem is tudom júniusban honnan jött a bátorságom.

2017. aug. 27. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!