Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most szunet volt vagy nem?!
Igazabol nem szoktam ezen agyalni mar, minden olyan mint ezelott, de ha belegondolok kivancsi vagyok h ez igazab szunet volt vagy nem :D
Nemreg egy vitanal hulye voltam es ideges, szakitottam vele, de masnap egybol megbantam mert szeretem es hianyzott. Ezert mar masnap este irtam neki ( egy buta urugyet talaltam..). Mondta h szeret, de nagyon megbantottam a szakitassal stb ezert idore volt szuksege, h letisztazza magaba a dolgokat. En vartam turelmesen, de a szakitas (vagy nevezzuk szunetnek) egy nap se telt ugy h ne beszeltunk volna a masikkal (telefonon v messengeren). Igazabol tudtam h szeret még es h velem akar lenni, de hivatalosan ugymond szuneteltunk. Fb-rol is levettuk a kapcsolatot, kepeket..bar en amondo vagyok/voltam is h nem a fb hatarozza meg h mi zajlik a valo eletben, ergo mellekes h mi maradt fent meg mi nem. Szerintetek?:D
Egyebkent mi eppen amiatt h beszelgettunk az ido alatt is, nem tavolodtumk el egymastol, nem valtozott semmi es az ido alatt is husegesek voltunk a masikhoz, a datumot is ugyanugy szamitjuk mint eddig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!