Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szunet. Szakitani akar?
Figyelt kérdés
Fel eve vagyok lassan egyutt,nem veszekedtunk soha,de az elmult 1hetben hisztisebbek voltunk.Nem akart velem annyit talizni..Tegnap o bejelentette hogy szuneteltessuk.Ennek akkor vege?2015. júl. 18. 17:12
1/12 anonim válasza:
Beszéljétek meg ezt rendesen. Valószínűleg kicsit elbizonytalanodott, ezért kér szünetet, ez nem jelenti, hogy szakítani akarna.
2/12 A kérdező kommentje:
Tegmap megneszeltuk. azt mondta hogy mar nem erzi velem jol magat.. pedig semmi rossz nem tortent
2015. júl. 18. 17:15
3/12 anonim válasza:
Te a lány vagy? Mert akkor kissé. Ha a fiú vagy, akkor simán visszahódíthatod.
4/12 A kérdező kommentje:
Lany vagyok.:|
2015. júl. 18. 17:19
5/12 anonim válasza:
Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de lehet, hogy tesztel és azt nézi, hogy fontos e neked annyira, hogy visszahódítsd. Az is lehet, hogy van egy barátja (lány) és azt méregeti. Bár ez attól is függ, hogy mennyiszer veszekedtek (átlagosan), mert ha sokat, akkor ez a valószínűbb. le kell vele ülnöd megbeszélni normálisan, és ami a legfontosabb, hogy őszintén. Nem baj, ha gázos a dolog, de őszintén kell.
6/12 anonim válasza:
Hát mit értetek az alatt, hogy "szünet"..? Akkor mindent lehet? Mert az kb egyenlő akkor egy szakítással.
20/F
7/12 A kérdező kommentje:
Soha nem veszekedtunk. Annyira boldogok voltunk, hogy az valami hihetetlen. De o egyrol a kettore azt mondja,hogy nem erzi jol velem magat es hogy ami volt koztunk az ugy elszallt.Nem akarom elvesziteni,de ezt mar neki is elmondtam.
2015. júl. 18. 17:23
8/12 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy egyenlo a szakitassal,mert holnap talalkozmi akar es meg facebookon is beszelunk.
2015. júl. 18. 17:25
9/12 anonim válasza:
Én egész biztos vagyok benne, hogy megunt. Nem akarlak megbántani, de... utána kell nézned. Ha tudod a jelszavát, lépj be az emailjébe, csekkold le, ha eddig nem tetted, mert annál csak az a rosszabb, ha hagyod, hogy hülyének nézzen. Én így buktattam le, teljesen véletlen jött egy jel, hogy fel kell mennem, pár órája volt kapcsolatban. 2 évet voltunk együtt. ne hagyd, hogy hülyének nézzen, mert szerintem megúnt, csekkold le.
10/12 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy megunt volna. Sajnos nemtudom a jelszavat,mert biztam/bizom benne. Valami masrol lehet szo,de o se tudja.Vagy csak nem akarja elmondani.
2015. júl. 18. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!