Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szakítani akar miért nem lehet csöndben nyugodtan kihűteni a kapcsolatot? Miért bánt? (bővebben lent)
24 vagyok, a barátnőm 20, 3 éve együtt élünk náluk.
Az utóbbi időben nagyon szar a kapcsolat. Ekkor történt a következő:
kértem, hogy induljunk el, de nem akart, mondtam, hogy jó akkor nélküle indulok el, gondoltam akkor végre felöltözik és mehetünk.
Én csak az utca sarkáig jutottam, mert a kutyája kiszaladt utánam, de mire visszaértem azt láttam, hogy a gépem előtt ül, ami ki van kapcsolva, és valami üdítőt iszik.
Gondoltam dejó, nem csinált semmi hülyeséget.
Erre megnéztem közelebbről a gépet és szét voltak törve a touchpadon azok a gombok, amikor szétszereltem megnézni, láttam hogy úgy be vannak a belső gombok nyomódva, hogy eldeformálódott a fém része, jó, hogy az alaplapot nem törte el. Emellett több fiókomat végignézte (facebook, gmail) és amiről tudott, arról le is tiltott valahogy. (megváltoztatta a jelszavamat) ezt persze visszaállítottam.
De a legjobb, hogy amikor kérdeztem miért vannak szétszarva a fiókjaim és miért van tönkretéve a gomb ő azt mondta nem nyúlt a gépemhez. Még akkor is azt mondta amikor teljesen egyértelmű volt már (előzmények, stb), hogy belenyúlt.
Nos. Ha nem szeret.
Akkor minek foglalkozik velem? miért teszi tönkre a cuccaimat? Miért nem hagyja, hogy lassan leépüljön a kapcsolat és szétköltözhessünk? Mert lassan már ott tartok, hogy nem merek úgy elmenni hogy neki az nem tetszik, mert ki tudja mikor teszi végleg tönkre a cuccaimat, aztán pl számítógép meg telefon nélkül hogyan érem el az embereket ha segítségre lenne szükségem?
Szóval nem tudom mivel lehetne megfogni, hogy ne merjen ilyeneket tenni, amúgy meg amellett, hogy ilyen pofátlan, és ilyen hidegen elhatározta, hogy ő mostantól nem tisztel, csomó pénzemet költöttem az ő szar cuccainak a szervízelésére, táblagép, telefon, stb. Meg még ahol együtt élünk, a lakása felújításába is beleöltem pár száz ezer ftot puszta jóhiszeműségből, hogy normális marad.
Nem maradt az. Azt hiszi a csicskája vagyok.
Add ki az utjat. Kerdezd meg mi baja es mond meg neki ha nem ter eszhez fogja a cokmokjat es mehet amerre lat.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!