Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szunet. Szakitani akar?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szunet. Szakitani akar?

Figyelt kérdés
Fel eve vagyok lassan egyutt,nem veszekedtunk soha,de az elmult 1hetben hisztisebbek voltunk.Nem akart velem annyit talizni..Tegnap o bejelentette hogy szuneteltessuk.Ennek akkor vege?

2015. júl. 18. 17:12
1 2
 11/12 Noren1989 ***** válasza:

Na, legyen az, hogy nem olvasol több itteni hülyeséget. Megvárod a holnapot, vele megbeszéled, oszt annyi. Itt mi csak tippmixelünk.

25/F

2015. júl. 18. 18:45
 12/12 anonim ***** válasza:
Pont jó ,hogy én is ebben a hajóban voltam , vagyis tudok neked tanácsot adni :) ,,, arról van szó hogy van nekem is egy barátnőm 3 hónapja és 4 hónapja ismerem ,nem lakunk távol egymástól de csak suli időszakban találkozunk minden nap ,most vakiban meg csak kétszer :( , utoljára már rég találkoztunk és még azt sem hagyta hogy megöleljem :(((( , fura volt nagyon , s akkor telt mult az idő halogattuk a találkozásokaz igy meg ugy addig s addig hogy már kezdtem azt érezni hogy nem szeret már ,ezt megmondtam neki .. Kiderült hogy még mindig nagyon szeret még jobban mint azelőtt , de valahogy éreztem azt hogy nemszeret és már el is ment belőlem a szeretet ,gondoltam megmondom neki hogy már nem érzek iránta semmit joformán de továbbra is azt irtam neki hogy szeretem ( nem akartam elrontani a kedvét mert azelőtt mentek nyaralni ) , amielőtt nyaralt volna is akartam kérni szünetet de mégsem tedtem , amikor elmentek nyaralni akkor nem tudtunk beszélni s akkor elgondolkoztam hogy miért is szeretem és ezeken ,és most megint szeretem mégjobban mint azelőtt , csak nagyon hiányzik :((( , tehát én szerintem csak elbizonytalanodott rajtad és lehet hogy valami nem tetszik neki már benned és az is lehet hogy megunt ,de ha elfog gondolkodni jol akkor szerintem ujra fog szeretni , adok tippet : öleld meg , csokold meg és csokolozzatok ,ez megtartja addig mig ujra beléd szeretne , ha mégsem akkor fellángolásbol volt a szeretete és akkor sajnos nincs mit tenni :( , ez a fiun mulik hogy el fog e gondolkozni vagy sem :\
2017. aug. 10. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!