Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem hisz a távkapcsolatban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hisz a távkapcsolatban, ezért szakitani akar. Tehetek valamit, hogy együtt legyünk továbbra is? Szeretjük egymást.18L, ő 21F

Figyelt kérdés

A barátom pár hónap múlva külföldre költözik a családjával családi okokból. Ő is nagyon szeretne elköltözni, mert nem szereti az országot és szerinte itt nincs megélhetőség, meg nem lenne ahol lakjon.

Szeretjük egymást erősen, nem tudom, hogy hogy tudnék nélküle megélni. Minden nap találkozunk, mindent együtt csinálunk és megértsük egymást. Azonkivül, hogy együtt vagyunk, a legjobb barátok is vagyunk egyben.

Mikor feltette a barátom a kérdést, hogy hogy lesz amiután elköltöznek, mondtam, hogy beszélgetünk interneten (egy évben 2-szer, 3-szor tudnánk találkozni, én az iskola miatt nem tudok elmenni). A barátom szerint az internetes beszélgetés nem megoldás, mivel hiányozna neki a szex. Én mondtam neki, hogy meg tudnék élni anélkül, hogy bárki mással lefeküdjek, de ő folyton azt mondja, hogy ő nem birná ki. Azt is meg kell emlitsem, hogy mindketten szűzek voltunk mikor összejöttünk és egymással vesztettük el a szűzességeinket. Mi lehetne ilyenkor a megoldás? Nagyon szeretem, ha szakitunk, akkor a barátságunk is meghal.Én nem szeretnék vele szakitani

2015. júl. 9. 11:41
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Vibrátorold meg a sérelmeidet!
2015. júl. 9. 11:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Pedig lehet az lesz a legjobb. tudom, hogy fáj neked.
2015. júl. 9. 11:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Itt sajnos az a legjobb döntés, ha szétmentek. Ilyen körülmények között lehetetlen egy működőképes kapcsolatot folytatni.
2015. júl. 9. 16:38
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
Úgy látszik annyira mégse vagy fontos neki, hogy ne tudna mással pótolni. Menekülj tőle és felejtsd el őt!
2015. júl. 10. 08:13
 5/6 anonim ***** válasza:
"egymással vesztettük el a szűzességeinket"
2015. júl. 10. 10:12
 6/6 anonim válasza:
irány partyzni és dugni kisanyám
2016. febr. 12. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!