Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jófiúként miért a rossz/nagyon rossz lányok vonzanak? Szerintetek? (többi lent)
Igazából én sem értem,megbízható,visszafogott kimért vagyok,mégis ezek a tipikus bulizós,cigis,iszákos mocskosszájú,hanyag, olykor-olykor ribik tetszenek.Én ritkán mértékkel iszom,nem dohányzom a drog nevétől is rosszul vagyok(bár nyilván a drogos csajok nem jönnek be),diszkóba még nem voltam,fesztiválon sem...Viszont ilyen típusu csajom volt egy jópár,mindig ezek találnak meg,ezek szólítanak le.Igazából a durva személyiség különbség miatt a külsőm az ami az ilyen beállítottságú lányokat megfogja,sokan a sztereotipikus "cuki szépfiú"-nak tartanak,de papucs és befolyásloható sem vagyok.Száz szónak is egy a vége,ti is tapasztaltátok hogy a szöges ellentétek vonz?Rosszlányok,titeket vonzanak a jófiúk?:)
Válaszokat köszönöm!
Velem jöhetsz huncutkodni te cuki szépfiú.
Kati/90
A kérdés nem lány keresés céljából jött létre,a Kati/90-es viccet nem igazán tudom mire vélni,de biztos meg van az oka hogy itt van.
Köszi a válaszokat,jöhetnek még!:)
Volt már nekem is ilyen érzésem, de aztán belegondoltam, hogy mi is az ami egy párkapcsolatot egyben tart? És az tuti, hogy nem a külső lesz. Mert az nem marad meg örökké olyan cukinak, meg jóképűnek. (bár amúgy nem is tudom, hogy milyen hosszú távra tervezel)Mert egy futókalandra tökéletes egy rosszlány is, csak hát időben vedd észre, hogyha kihasznál. Merthát gondolj, csak bele: hogyha van egy okos, jól dolgozó, ezáltal gazdag pasid, akkor az megveszi a cigit meg mindent amit akarsz. Meg hát az a téma sem elkerülendő, hogyha már több mint egy éve rendszeresen cigizik, akkor lehet, hogy nem tüdőrákos lesz, de tuti hogy lesz problémája a légzéssel, illetve sokkal páradékonyabb lesz, és még ezerféle aprócska+elkerülhetetlen gondja (tünete)lehet/léphet fel. Vagy ha iszik, (és rendszeresen) akkor a máj funkciója roncsolódhat. És amígra észbe kapsz, addigra már a kórházban ülsz mellette 2 gyerekkel és az életéért imádkozol.
Szóval egy pár ilyen kaland után rá fogsz jönni, hogy nem egy rossz lányra vágysz, mert egy jó kislányban is lehet ugyan annyi tűz, csak fel kell "ébreszteni".
17/L
*fáradékonyabb
(az előző válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!