Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pánik, szorongás, rossz közérzet tör rám, ha barátnőm cigarettázik. Mit tegyek?
Sosem úgy képzeltem el az ideális barátnőt, hogy füstöl. Bár csajom csak alkalmi cigiző, tehát ha társaságban, diszkóban, barátnőkkel, kiránduláson van, és a többiek is, akkor ő is rágyújt. De az, hogy egyedül kimenne otthon, mert úgy érzi kell neki, olyan hála égnek nincs.
Eleinte próbáltam lenyelni a dolgot, kértem, mellettem ne csinálja, és csak szimplán zavart a dolog... de pár hónapja nagyon rágörcsöltem erre, nem tudom miért. Felgyorsul a szívverésem, nyom a mellkasom, sokszor sírhatnékom van a gondolattól is, hogy ő cigizik. Próbáltam beszélni vele, hogy hagyja abba, de nem akarja, én meg akkor itt szenvedek tovább. Nem tudunk megegyezni. Mégsem mondhatom neki, hogy a cigi vagy én, nem? Én viszont már nagyon nem bírom...
Pánikbeteg? Pszichológus? Nemár...
"Mégsem mondhatom neki, hogy a cigi vagy én, nem?"
Nem hát, ne is mondd neki, csak hagyd ott a francba! Téged zavar, de ő nem mond le róla, pedig nem is függő.
Ezek után mire számítasz hosszútávon?
Van rengeteg helyes, csinos, nem dohányzó lány. Keress egyet!
Azt ne mond már hogy ez a reakció normális :D gyors szívverés, nyom a mellkasa, sírás kerülgeti. Vagyis pánikol. Ha egy ilyen dolog ezt váltsa ki belőled akkor mi lenne ha tényleg valami baj történne...
A másik meg ne allítsátok már be a dohányzó embert olyan rossznak. Meg mi az hogy hagyja ott a francba? Megteheti de nem bunkó módon mert azt mégse érdemli meg azért mert dohányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!