Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiú/fiú kapcsolat a suliban? 15F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú/fiú kapcsolat a suliban? 15F

Figyelt kérdés
Idén kezdtem a gimit és júniusban összejöttem az egyik osztálytársammal aki szintén fiú. És most rohadtul félek, hogy mi lesz szeptemberben. Titkoljuk vagy ne? Vagy úgyis kiderül? Szerintetek mekkora problémát okozhat, ha mindenki megtudja, hogy meleg vagyok? Van valami tanácsotok?

2017. aug. 25. 00:36
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Úgyis kiderül, maximum ne verd nagy dobra.

Gimnáziumkba azért, hogy is mondjam, kicsit "értelmiségibb", elfogadóbb réteg jár mint egy pl. szakmunkásképzőbe, valószínüleg nagyon kevesen lesznek, akik elítélnek.

A mi giminkben is minden évfolyamra jut 2-3 meleg, de én nem vettem volna észre hogy valaki különösebbeb bántja őket

2017. aug. 25. 00:50
 2/25 anonim ***** válasza:
96%
A normálisakat nem fogja zavarni. Engem sem zavarna, legyetek boldogak együtt :) Felesleges titkolóznotok. Ti szeretitek egymást, az a lényeg. Na meg valószínű úgyis kiderülne.
2017. aug. 25. 00:50
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Én azért óvatos lennék, nem tudom milyen a te osztályod, de ha a suliban elindulna egy ilyen pletyka hogy ti ketten együtt, abból elég nagy botrány lehet, ami aztán a kettőtök kapcsolatára is és az iskolai eredményeitek javára is mehet..persze ez osztály függő, csupán legyetek elővigyázatosak és óvatosak, aztán majd meglátjátok mit hogyan mikor ;)
2017. aug. 25. 02:00
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Ne vedd magadra, ilyen egyszerű. Lesznek akik ki akarnak majd rekeszteni, de ha azt mutatod, hogy egy teljesen rendes gyerek vagy, akire lehet számítani, rájönnek, hogy semmiben sem különbözöl tőlük. :) Sok sikert kívánok! És kitartás! :)
2017. aug. 25. 09:35
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálunk már abból is nagy gyűlölködés volt, hogy sejtették valakiről, az illetőket automatikusan kivetették. Nekem szerencsém volt, mert rajtam egyáltalán nem látszódott/érződött, hogy meleg vagyok. Pedig az vagyok. =) Gimibe jártam pedig, de a gimi meg a középsuli köztudottan arról szól, hogy mindenkit kivetnek aki egy kicsit is nem illik a képbe....
2017. aug. 25. 09:38
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Hozzánk is jár a suliba pár meleg srác, meg bi lány is. Én nem érzékeltem, hogy bárki kirekesztette volna őket. Max annyit, hogy a meleg srácok inkább a lányokkal haverkodnak, de ugyanúgy nevetgélnek a folyosón, és senki sem dobálja meg őket.

Azért az érzelemnyilvánítással vigyázzatok(csók, kézfogás), sokaknál az veri ki a biztosítékot. Engem az sem zavarna, de sok az idióta.

2017. aug. 25. 10:03
 7/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Nem mondhatom, hogy megnyugodtam, de már azért jobban érzem magam. Még mindig nem tudom hogy kéne ezt az egészet kezelni... Ott van az is hogy osztálytársak vagyunk. A hetero párok ilyenkor mit csinálnak?
2017. aug. 25. 10:27
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
én azt mondom még heteróknál is él az az alapszabály, hogy házi nyúlra nem lövünk... de ha már így alakult, inkább üljetek egymás mellett és fogdossátok egymás kezét a pad alatt, mint hogy folyton egymásra nézegettek, mert külön padban ültök. Próbáljatok diszkrétek lenni, arcotokkal ne áruljátok el egymást. Mindenki más előtt próbáljatok haverként viselkedni, biztos megvan az alkalmatok, amikor nem csak haverként tudtok együtt lenni kettesben :)
2017. aug. 25. 14:25
 9/25 anonim válasza:
100%

Üdv!

Az előzőnek teljes mértékben igaza van azzal, hogy osztályon belül nem jó kapcsolatot kialakítani, de most már teljesen mindegy.

Fontos, hogy tudd: nagyon sokat lesztek együtt, így hamar elhidegülhettek egymástól, ami később akár kellemetlen következményekkel járhat.

Amúgy a mi iskolánkban például élből kirúgják azokat, akik másokat származásuk vagy szexuális beállítottságuk miatt bántanak, szekálnak. A legtöbb gimiben, ha ki nem is rúgják az ilyeneket legalább leállítják őket.

Mindenesetre sok sikert és sok boldogságot!

2017. aug. 25. 18:03
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kár titkolni, előbb utóbb úgy is kiderülne :D nekem van egy meleg, egy leszbikus és egy transzi osztálytársam, nem piszkáljuk és nem is szólogatunk be nekik. A gimnáziumban nem is az hogy elfogadóbbak az emberek, csupán jobban el vannak foglalva a saját életükkel. :D

Másrészt nyilván érettebbek is. Bár ez függ attól hogy milyen a közösség, illetve hogyan lettek nevelve. 1-2 ember biztos hogy meg fogja jegyezni hogy úristen ilyenek meg olyanok vannak. De piszkálódók és a saját életükkel nem törődők mindig is voltak/lesznek, és őket nagy ívből telibe kell f sni :D

2017. aug. 25. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!