Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » összejönnétek olyannal,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

összejönnétek olyannal, akinek kb. másfél éve van hátra? Ha igen, miért? Ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés

2017. aug. 17. 19:29
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
lemaradt, kérlek kort és nemet is írjatok
2017. aug. 17. 19:31
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
másfél éve van hátra ? mi a baja?:O
2017. aug. 17. 19:32
 3/16 anonim ***** válasza:
57%
98 és fél éves?
2017. aug. 17. 19:33
 4/16 anonim válasza:
65%

Igen

Nekem két évet mondott az orvosom, úgyhogy nem neki kell eltemetnie engemet.

2017. aug. 17. 19:50
 5/16 anonim válasza:
65%
Előző: 49 éves májzsugor miatt betegen.
2017. aug. 17. 19:51
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Ha ismerem eleve, vagy megismerem és tetszik a személyisége, szerethető lány, aki ezt viszonozza is akkor már csak azért is összejönnék vele hogy legalább amíg él boldog legyen mellettem és érezhesse az élet örömeit, kipróbálhasson mindent amire nélkülem nem lenne lehetősége. Valószínűleg nehéz lenne feldolgoznom ezt az egészet, és azzal kéne küzdenem hogy ne szeressek bele és ne törjek össze utána, de belemennék hogy boldog legyen legalább a hátralévő időben, és mindent megadnék neki.

17F

2017. aug. 17. 20:04
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
Ha előre tudom, még mielőtt összejönnénk, nem, mert direktbe nem akarom magam kitenni ekkora megrázkódtatásnak. Ha már együtt vagyunk, és akkor derül ki, akkor ezért nem hagynám el. Kivéve, ha tudta mielőtt összejöttünk, és eltitkolta. Ilyesmit nem szabad eltitkolni egy párkapcsolatban. 19/f
2017. aug. 17. 20:13
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Önző lehet, de nem jönnék össze vele. Legjobb barátnőm első kapcsolata 2 évig tartott, a fiú halála vetett véget a dolognak. (Rák) Pszichológushoz járt, nyugtatót szedett, teljesen megváltozott.

Jelenleg 2 éves kapcsolatban vagyok, és tudom, hogy semmi sem biztos, mert baleset bármikor történhet, és betegség is lehet, de.. Mégsem tudom biztosan, hogy ő nekem körülbelül 1.5 évig lesz, setovább.

Nem bírnék felhőtlenül boldog lenni úgy, hogy ő a végén valószínűleg szenvedni fog, és egyáltalán vissza tudok számolni, hogy na még ennyi és annyi időnk van, amit együtt tölthetünk..

20L

2017. aug. 17. 20:13
 9/16 anonim ***** válasza:
Igen 18/f
2017. aug. 17. 20:32
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Biztos van aki emiatt önzőnek tartana, de a múlthónapban hunyt el egy nagyon kedves ismerősöm férje, és látva az ismerősömet, kizárt dolog hogy direkt kitegyem magam ennek a fájdalomnak. Az más ha már együtt vagyunk és úgy derül ki, ebben az esetben végig a párom mellett maradnék.
2017. aug. 17. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!