Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
összejönnétek olyannal, akinek kb. másfél éve van hátra? Ha igen, miért? Ha nem, miért nem?
Igen
Nekem két évet mondott az orvosom, úgyhogy nem neki kell eltemetnie engemet.
Attól függ. Ha ismerem eleve, vagy megismerem és tetszik a személyisége, szerethető lány, aki ezt viszonozza is akkor már csak azért is összejönnék vele hogy legalább amíg él boldog legyen mellettem és érezhesse az élet örömeit, kipróbálhasson mindent amire nélkülem nem lenne lehetősége. Valószínűleg nehéz lenne feldolgoznom ezt az egészet, és azzal kéne küzdenem hogy ne szeressek bele és ne törjek össze utána, de belemennék hogy boldog legyen legalább a hátralévő időben, és mindent megadnék neki.
17F
Önző lehet, de nem jönnék össze vele. Legjobb barátnőm első kapcsolata 2 évig tartott, a fiú halála vetett véget a dolognak. (Rák) Pszichológushoz járt, nyugtatót szedett, teljesen megváltozott.
Jelenleg 2 éves kapcsolatban vagyok, és tudom, hogy semmi sem biztos, mert baleset bármikor történhet, és betegség is lehet, de.. Mégsem tudom biztosan, hogy ő nekem körülbelül 1.5 évig lesz, setovább.
Nem bírnék felhőtlenül boldog lenni úgy, hogy ő a végén valószínűleg szenvedni fog, és egyáltalán vissza tudok számolni, hogy na még ennyi és annyi időnk van, amit együtt tölthetünk..
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!