Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor hogyis van ez? (tobbi lent)
Egyeske, ezt még kicsavart női logikával sem gondolhatod komolyan. Hihetsz akár evolúcióban, akár istenben, de egyik sem azért választotta külön a nemeket, hogy barátkozzanak egymással, hanem hogy szaporodjanak. Megette a fene azt a kapcsolatot, amiben a párjával nem tudja megbeszélni a problémáját, de egy idegen fiúval igen. És valld be, igencsak félreállna a szád, ha a te szerelmed más lányokkal találkozgatna, csak azért, mert neked nem öntheti ki a szívét.
Én nem vagyok féltékeny típus. Nagyon sokat tanulás árán olyan pasivá értem, akinél jobbat nem talál az aktuális párom. És ezzel tisztában is vagyok, mint ahogy ő is. De még nálam is kiverné a biztit, ha a feleségem idegen férfiakkal találkozgatna. Vegyük tudomásul, hogy minden más személyre fordított idő, pénz, energia megcsalás, mert azt a párunktól lopjuk.
A legutolsó válaszolóval nagyon egyetértek, nagyon igaz!
Én azt tanácsolnám neked, hogy ülj le vele tényleg nagyon komolyan, és mond el neki, hogy ezt te így nem tudod tovább csinálni, kikészít téged, te szereted őt, és bizonyítod is, akkor mondhatod, hogy elvárnád, hogy ő is hasonlóan viselkedjen, ha viszont erre sem hallgat, akkor te is kezdj el találkozni egy lánnyal, és ti is tényleg csak beszélgessetek, de hidd el, a barátnődet is zavarni fogja, hogy te találkozgatsz valaki mással, ha viszont nem érdekli, akkor sajnos a fene megette ezt a kapcsolatot. Sok sikert kívánok neked!
Bizalom nélkül nincs kapcsolat!
Engedni kell, hadd menjen, nem kell megfojtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!