Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk. Mondjuk all elottetek 2 lany. Tobbi lent?
Eggyik kisminkelt,nem nagyon,csak annyi,hogy epp ne latszodjanak a pattanasai,mert hat mind tudjuk,az nem valami vonzo.Barna,hosszu haja van,jobban latszik az alakja,mert rovidebb polokat hord,kormei halvany rozsaszinek,szedi a szemoldoket,de nem festi,es mondhatni erettebb,mint a masik,joval eretebb,jobban banik a fiukkal.Tobbet is beszel roluk,minden nap.
A masik lany alacsonyabb,szoke,rovid,borzoska haju,az arca tokeletes,semmi hiba rajta(semmi smink,de kerekebb es ducibb,van rajta egy kis toka.Hosszu polokat hord,piciket ducibb mint a masik,hasan van egy kis folosleg,de nem latszik csak ha nincs rajta polo :p,combjai osszeernek sokszor,de nem azert mer koverek...pont jok,csak ugy all,kormet nem festi,a kulsojevel kevesebbet tolt el reggelente(mert hat az arcan nincs mit javitgatni stb.)Nem eppen olyan erett,pl azt hiszi,h maszturbalni csak fiuk tudnak..bla bla..Nem olyan szegyenlos mint az elso,(pl,le mer vetkozni a baratnoi elott,az elso csak nyaron,mert hat genetikailag szorosebb,es hat telen minek epilalni,es szegyenli,h szoros)
Mindketto vicces,jo humorerzeku,eggyidosek,mindketto benne van hulyesegekbe.
EZEK ALAPJAN,igy latasra,melyiket valasztanatok.
Es legyszi ne kezdjetek,h nm csak a kulso szzamit,a szemelyiseg kell megfogjon.OKe tudom,de legyszi most probaljatok meg.
Bocsi,h hosszu,rem van idotok :P
14L
Hat,rafaztatok.
Elso:,a masodik nem duci,vagy kover,vagy ilyesmi.Es nem.En az elso vagyok,es azert irtam a masodikrol tobbet,mer 6 eve vagyunk legjobb baratnok,es jol ismerem....es most az kit erdekel,h melyikrol mennyit irtam.
Es pont nem arra voltam kivancsi,hogy te milyen erett vagy 18 evesen,es hogy,hogy tudod atlatni a helyzeteket,mert mint kiderult eleg bena vagy benne.Es oke.Elmondtad,h eggyiket se valasztanad,de nem kell itelkezni,nem ismersz.Ja es Bocsass meg,h erettnek neveztem magam,a te ficás kis seggedert visszavonom.Hello
,,14 évesen egyedül van, ki a fas*omat édekel??''
Szerinted ez az oldal a te - vagy bárki más - szórakoztatására szolgál? Nem.
Ha nem tetszik egy kérdés, akkor húzd el a beledet. Semmi szükség az ehez hasonló negatív, trágár beszólásokra.
Szerintem csak el kellene olvasnod az oldal szlogenjét, és mindjárt leesne, hogy nem arra van kitalálva, hogy a magadfajtát szórakoztassa. Mégis mit gondoltál?? -.-"
Kislányom.
Ha már ezt csinálod, kicsit használd azt a csöppnyi agyad, és normálisan, korrekten fogalmazz, ne úgy mint a kisöcsém.:)
Leírtad magad evvel, most káromkodhatsz, de avval magad alatt ásód a földet.Egyre lejjebb.Hajrá.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!