Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendben van ez igy? 13 eves lany, es 18 eves fiu :D? Tobbi lent.
Figyelt kérdés
13L vagyok(1 honap es 14 :DD),Van egy 11-edikes fiu,aki nagyon ugy tunik,h erdeklodik irantam,mondjuk nekem sincs fogalmam,h miert,de na XD...Az a lenyeg,h mar nagyon sokszor kert arra,h beszeljunk telon,meg talizzunk.(Egy suliba jarunk :)) )Es csak fb-kon beszeltunk En meg be vagyok parazva,h mit csinaljak,meg mit mondjak neki,amikor eloszor talalkozunk.Valami otlet,h mit csinaljak,mit mondjak,h kezben tartsam a dolgokat?:DD..mert amugy nkm is tetszik,es nagyon vonzo szemelyisege van.:)2017. ápr. 9. 19:23
1/10 anonim válasza:
Vannak érett 13 évesek, de te nem tartozol közéjük az írásmódodból ítélve.
Szerintem csak játszadozna veled, de őszintén minek kéne neki egy 13 éves lány? Mire?
L
2/10 anonim válasza:
Nem, nincsenek érett 13 évesek...csak ők szeretik ezt hinni magukról. Szerintem gáz egy 18 éves egy 13 évessel.
3/10 anonim válasza:
Ne siesd el. Minden esetre ha lenne valami akkor is ne menj bele egyszerre mindenbe.
Pl.: szex, petting és ehez hasonló dolgok.
Légy óvatos:)
4/10 anonim válasza:
Én is 11-es vagyok, és nagyon csodálkoznék magamon, ha 13 éves barátnőm lenne. Nem bántani akarom a kérdezőt, de tényleg sokat számít az a négy öt év ebben az időben. Egyszerűen másra és máshogyan vágyunk már. Komoly és hosszú távú kapcsolatban akarok lenni, és a szex is hiányzik már ekkor. Aztán szeretnék nyáron kettesben lenni vele, fesztivál, ilyesmi. Ez egy hetedikes nyolcadikos lánnyal még nem elképzelhető... Kicsit várj még. 😊
7/10 anonim válasza:
13 éves és 18 éves egy suliba? azt meg hogyan?
8/10 anonim válasza:
*7 válaszoló,erre én is kiváncsi lennék!!!
9/10 anonim válasza:
Szerintem hatosztályosba jár ,nem?
kérdező : Szerintem is sok,és az írásodat tekintve nem tűnsz érettnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!