Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit jelenthet ez? (tobbi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet ez? (tobbi lent)

Figyelt kérdés

Van egy srac aki nagyon tetszik. Nekem meg van a sajat "csapatom" akikkel hetvegenkent talalkozok. A srac aki tetszik szinten a csapatomhoz tartozik. Egyik este mindannyial neztuk a tevet es en meg o egymas mellett fekudtunk az agyon a tobbiekkel eggyutt es en megtettem az elso lepest, hozzabujtam. De valahogy nm reagalt, mintha ez teljesen normalis lenne, meg beszelgetett mas lanyokkal es olyan jol kijottek egymassal, nagyon feltekeny lettem.(en nm tudok beszelgetni a sracokkal) Ez engem nagyon kiakasztott, egy ideig nm is szoltam hozza Haraguttam ra meg magamra hogy milyen buta meg naiv voltam amikor megtettem az elso lepest. Eleg sok batorsagot kellett osszegyujtenem ahoz. Feltkennye akartam tenni ezert elkezdtem mas sracokrol beszelni. O aztan tobbszor "veletlenul" hozzamert. Majd mikor elkoszontunk szorosan magahozolelt a derekamnal, mintha nm szeretne elengedni.

Nem tudom mire velni a viselkedeset. Most tetszem neki vagy sem? Azota nincs olyan perc hogy ne gondoljak a tortentekre. Van valakinek otlete hogy mit jelenthet ez? Koszonom elore is.

2017. jan. 2. 01:47
 1/2 anonim válasza:
Szerintem a Fiúk nagy része nem tudja vagy nem akarja kimutatni az érzéseit de szerintem ő így próbálta a tudtodra adni hogy bejössz neki csak azért nem reagált a lépésedre mert szerintem nem tudta hogy hogyan kellene
2017. jan. 2. 03:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Mikor odabújtál, lefagyott teljesen. Gőze sem volt, hogy mit tegyen. Ezért beszélt más lányokkal, hogy a számára kellemetlen helyzetből ki tudjon szakadni. A kellemetlent nem úgy értem, hogy rossz, hanem erre nem számított.

Aztán utána lefutott benne, hogy mi is történt. A véletlen érintés még nem feltétlen jel, mert lehet tényleg véletlen. Azonban az ölelés egyértelmű, hogy bejössz neki. Ha megint odabújsz hozzá, hidd el, hogy jobban le fogja tudni reagálni.

Ne beszélj neki más fiúkról, ne tedd tönkre. Ez egy nagyon jó kezdet. Nagyon. Hidd el, neki is bejössz. Lépj megint egy ugyanekkorát, ha találkozol vele. Csak bújj oda. Lehet átkarol közben. Na onnantól minden teljesen egyértelmű. De lehet még mindig nem mer átkarolni.

Szerintem meg is ölelheted, főleg ha valami olyan helyzetbe kerültök. Ha sokáig nem lép semmit, vagy lassúnak találod a tempót, akkor mondjad neki, hogy nagyon bejössz, de jó lenne ha több is lenne köztünk.

Egy szó mint száz. Egyértelműen tetszel neki, de csak hirtelen nem tudott mit tenni, ezért nem reagált rá. Lefagyott.

2017. jan. 2. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!