Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miert van ez? (tobbi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van ez? (tobbi lent)

Figyelt kérdés
Nincs a kornyezetemben normalis lany, aki van az foglalt, es ez engem kiborit, mar masfel eve nem tetszett nekem senki es igy baratnot szerezni se tudok. Atlagos srac vagyok, ha tetszene valaki akkor szerintem ossze tudnek jonni vele, de mivel csak idiota, rbanc, meg unalmas lanyok vannak a kornyezetemben ezert nem megy. Mar maganyos vagyok es kellene valaki de igy nehez...17F

2016. dec. 1. 22:33
 1/4 royalty válasza:
59%
Szerezz egy macskát,és nem leszel egyedül. A macska előnye mindig hallgat nem pofázik vissza nem dohányzik mindig talpraesik és kilenc élete van.
2016. dec. 2. 06:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne a környezetedből próbálj szerezni valakit, hanem kicsit távolabbról. Ott van a net, megbeszélitek mikor találkoztok, stb,stb...

Macska. XD Ok, inkább ezt a választ figyelembe sem veszem. :D

Meg ha még tudsz várni, akkor majd csak jön egy normális. De lehet hogyha egy unalmas csajjal jobban ismerkednél, kiderülne, hogy valójában milyen kedves, okos és jó beszédtémái vannak. Szóval egy csomó jó tulajdonság.

Remélem sikerül neked! :)

14/L

2016. dec. 2. 17:45
 3/4 A kérdező kommentje:

Koszi kettes ment a zold

A varakozassal teli van a ...

Neten meg nem szeretbek ismerkedni, mivel nem vagyok az a nagyon helyes srac akivel csak ugy barmelyik lany leall beszelni..

2016. dec. 2. 20:39
 4/4 anonim ***** válasza:

#2-es vagyok.

Ja értem. Hát akkor maradtak az unalmas csajok. Remélem találsz magadnak valakit! :)

És Köszi! :)

2016. dec. 3. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!