Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miert van ez? (tobbi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van ez? (tobbi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!Oktober utolso szombatjan osszejottem egy fiúval aki nekem nagyon régóta tetszett.Facebookon irta nekem,hogy mar miota megkezdodott a suli en is tetszem neki.Suliban mivel osztálytársak vagyunk,volt olyan,hogy megsimitotta a hatam,cicámnak,szerelmemnek hívott.Tesi ora előtt beszóltam neki az öltözőbe es sokaig nem jott ki,majd mikor megint elkezdtem neki szólni,mikor kinyitottam az ajtót,akkor ott vette felfele elottem a pólóját....mindegy. Azta mikor összejöttünk másnap talalkoztunk a tónál.O pecazott.Odamentem hozza es megoleltuk egymast,majd mikor o húzta volna ki a botot,akkor elotte adtam neki két puszit az arcára.Majd kesobb o is.Majd amikor atoleltuk egymast akkor meg akart csókolni,csak akkor jottek baratnoim(veluk mentem ki,2n voltak)en odafordultam hozzájuk es hosszasan öleltem a baratom.Majd este írta,hogy o meg szereti a volt barátnőjét es amikor összejött velem akkor be volt rugva es mergebol írta meg a volt csaja felidegesitette.Majd kérdeztem tole akkor vege?akkor látta de nem irt vissza es majd másnap este a baratnom kérdezte h szakítottunk es mondtam h nemtom o meg mondta h a baratom akivel egyutt voltam azt írta neki h szakítottunk.Igy tudtam meg h szakítottunk.Azota nap mint nap irtam neki es látta de nem irt.Mentem oda is direkt ahol pecázni szokott de azota nem megy oda.Masik suliba megy at.A házuk előtt is Elmegyek szinte majdnem minden masodik nap.Ma reggel vele álmodtam,hogy valami nagyon fas helyen voltunk es megbeszéltük a dolgokat.. Ekkor felkeltett a nővérem...Mindegy.A kérdésem az lenne,hogy miert gondolok ra folyton?Megbántam h nem engedtem meg neki h megcsokoljon,csak én meg nem csokoloztam.....O vele errol meg nem is beszéltünk....Az a na hogy nagyon szeretem.A Szüleim nem fogadják el ot mert 15 eves es bukott ketszer is mert a szulei akkor váltak stb....meg cigizik de a szulei is tudjak....es o csak hármat kert tolem:hűség,bizalom,szex,de a szexet uggy gondolta h par hónapig vagy egy evig felméri a terepet h milyen vagyok,es majd utanna amikor én fel leszek ra készülve,amiben megígérte h o majd segitene.Mindig ra gondolok.Mindig ezt a dalt hallgatom.(Passenger-Let her go)Miert gondolok ra mindig?nagyon szepen koszonom a válaszokat.Csak normalis válaszokat szeretnék.Aki nem tud olyat irni ami normalis valasz az inkabb kimeljen.Koszonom.

13L

2016. nov. 5. 22:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Én kíméllek. Most nem vagyok formában.
2016. nov. 5. 22:57
 2/4 anonim válasza:
Azért gondolsz rá mindig, mert nem kaptál normálisan lezárást. Nem kaptad meg azt a beszélgetést az erdőben. De erre valószínűleg nem is nagyon fog sor kerülni. A srác valószínűleg eléggé elveszett és sajnos mondhatjuk, hogy kihasznált téged. De ez van. Ezen nem tudsz már változtatni, bele kell törődni, amihez meg idő kell.
2016. nov. 6. 02:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Na figyelj megmondom ,ha én lennék a szüleid helyében kb én se engednem ,hogy egy ilyen fiúval összegyere... 2* bukott mert váltak a szülei... Képzeld nekem is elváltak és mégis lazán megtudtam tartani a 4.1,4,2 átlagomat.. Szerintem elég gáz dolog általánosban megbukni főleg 2* is. A cigizős dolog az már szinte mind1 kb minden fiatal cigizik mert ugye az menő nagyon :') Persze nehéz az első szerelmet elfelejteni de tényleg jobb lesz ha elfelejted.. Már bocsi de tényleg. És az meg a másik ,hogy nincs pofája a gyereknek odamenni hozzád és akkor közölni ,hogy vége mert ugye azt már a szemedbe kéne mondani... De oda már nem elég a cigi meg a pia :')
2016. nov. 6. 13:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat.Tudom hogy el kell felejtenem.De nem megy sehogy se.Nagyon bánt a dolog,hogy nem engedtem neki akkor,hogy megcsokoljon.De ha holnap csak ebbe a suliba jonne beszelni fogok vele,hogy adjon válaszokat.Miert nem irt vissza?Miert hagyott kétségek közt?Miert nem mondta a szemembe az igazat?Stb....Nagyon szepen koszonom a válaszokat! :)
2016. nov. 6. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!