Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem erdeklem a fiukat? Tobbi lent
Figyelt kérdés
Na szoval. Azt se tudom hogy hol is kezdjem.
15 éves vagyok es lány.
Voltam taborba es egy fiu se nezett ram. Vagy h odajottek volna vagy vlmi.
Eleg szarul ereztem magam.
Meg nem volt barátom(pasim).
Nemtudom h ez mennyire ciki. Kulsommel vannak bajok azt belatom. De h mindenkinek csak a kulso nezze. Mondjuk sose ertettem. En csak egy normalis fiura vagyom. Egy tok normalis kapcsira lenne szuksegem. De nem kellek senkinek.
De miert??
Vlm van a baj? Vagy mi?
2016. aug. 21. 09:15
1/13 anonim válasza:
Ha rossz a külsőd, vagy igénytelen vagy, akkor sajnos kicsi az esélye annak hogy bárki is interakcióba kerüljön veled. Mit lát egy ismeretlen ha rád néz? A külsődet. Más alapján nem tud véleményt formálni rólad, ismeretlenül.
2/13 anonim válasza:
Milyen a külsőd? Priviben is megírhatod
3/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok igenytelen xdd adok magamra meg minden. Csak az a baj a kulsommel h vastagak a combjaim hasamon ia van felesleg. Nagy mell. Divatosan oltozkodok. Szal na erted
2016. aug. 21. 09:21
4/13 anonim válasza:
A vastag comb az pont bejon mondjuk nem a te korosztalyodnak de a nagy mell az minden pasinak bejon
Esetleg dietaz sportolj es lemegy a felesleg
5/13 A kérdező kommentje:
Mar -6kilonal tartok.
De akkor miert nincs baratom?
2016. aug. 21. 09:46
6/13 anonim válasza:
Mert így gondolkozol magadról, hogy nem érdekled őket;)
7/13 A kérdező kommentje:
De egy fiu se nez ram...
2016. aug. 21. 09:50
8/13 anonim válasza:
azért mert úgy gondolkozol magadról..:D Azt hiszed, az váltja ki ezt a gondolkozásmódot, amik történnek körülötted, pedig pont fordítva igaz.:D Ezért van az, hogy egy mosolygós, életerős, vidám lány körül ott teremnek sokan mindentől függetlenül:D Tehát a gondolkodásmódod váltja ki azt amik történnek körülötted:D
9/13 anonim válasza:
A vastag comb, nagy mell az nekem is bejön. Így nehéz elképzelni, hogy senkise nézzen meg magának, bár így láthatatlanba tényleg nehéz kitalálni, hogy miért nem probálkozik nálad senki.
10/13 anonim válasza:
Mondjuk kuldesz egy kepet privatba fej nelkul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!