Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ékszerteknős kérdése:
Miért nem érdeklem a fiúkat?
Figyelt kérdés
Alig 1 hónapja töltöttem be a 13-at. Még nem randiztam és csókolóztam. Az alkatom nem épp tökéletes,széles vállam &csípőm van. A hasam egy picit nagy,úgy ahogy a fenekem is. 2.éve vagyok kitűnő tanuló. Lehet hogy félnek az okos lányoktól a fiúk? Lehet hogy túl görcsösen szeretnék pasizni? Ebben a korban normális ha a csókolózásról fantáziálok és a kézfejemen "gyakorolok"?2015. okt. 10. 23:13
1/9 anonim válasza:
13 évesen tanulj. Én 16 vagyok, fiú, volt csajom, és miatta nekem és neki is romlottak a jegyeink... MAjd vége lett és mindn jobb lett... De most kibékültünk, csak nem akarja még újrakezdeni. Mert nem kész rá. Utálom az ilyen szövegeket :"D
Nem veled van a baj. De előtted van még az egész élet, ne parázz, jön az, az élet majd hozza.
3/9 anonim válasza:
Nem kell ezt úgy elsietni. 15 éves vagyok és sok velem egy idős lánynak nem volt még barátja és nem azért, mert csúnyák vagy bunkók lennének. Ráérsz még.
4/9 anonim válasza:
Miért kéne 12-13 évesen pasizni meg randizni??
Jézusom, hova tart ez a világ???
Nekünk nem volt ilyen problémánk annak idején.
A fantáziálás teljesen normális.
6/9 anonim válasza:
En 13 evesen nem ezen aggódnek....
Ez nagyon durva.....
15 eves vagyok es nem volt meg pasim...
Mégse haltam bele....
7/9 anonim válasza:
Mert még GYEREK vagy!!!! KIS GYEREK!!!!!! -.- jaj... nem bírom...
8/9 anonim válasza:
Ez vicc. :D 15 évesen itt magyarázzátok, hogy jajj ti már nagyok vagytok stb stb. :D Gyerekek, először is baromira ne siettessétek ezeket a dolgokat, mert nincs még itt az ideje. 7.-es lehetsz most, mikor én ekkora voltam nem pasiztam, tetszettek fiúk, de ennyi volt. Oké, hogy tetszenek a fiúk, de az nem jelent semmit. Majd eljön a te időd is. Ezek még nagyon halvány érzések, amikre nem is fogsz néhány év múlva emlékezni. Mellesleg pedig a mai kapcsolatok nem arról szólnak, mint amire te gondolsz. Nem a kézen fogva sétálunk és szerelmesen nézünk a másikra kort élitek. Mindent túl gyorsan és túl hamar akartok. Egyébként pedig a fiúk későn érő típusok. Ők még most játszanak, miközben te randizni akarsz. Ők erre még nem vágynak. 18.l
9/9 anonim válasza:
én most leszek 15 és még nem volt pasim és nem is csókolóztam...pedig elég vékony és magas vagyok...szerintem 13 évesen ilyeneken ne parázz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!