Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak 14 éves vagyok, miért a 18-22 éves fiúkat érdeklem? L
Figyelt kérdés
Magas vagyok(170 körül)és vékony(55kg) a melleim picik,viszont az arcom és a hajam állítólag nagyon szép,de nem vagyok egy bombanő.Egy 20 körüli srác 17-nek tippelt,pedig állítólag babaarcom van.A korombeli fiúk többsége kicsit éretlennek tűnik számomra,sokan mondták hogy olyan ,,felnőttes" vagyok.2014. aug. 29. 17:03
1/20 anonim válasza:
A rövid jellemzés alapján engem is èrdekelsz :)
Ha gondolod írj :)
14/f
2/20 anonim válasza:
Ha nem érdekelnek a kortársaid, akkor miért zavar a dolog?
3/20 A kérdező kommentje:
2-es: Nem zavar,de azért egy 20 évesnek csak mások az igényei,nem gondolod?
2014. aug. 29. 17:07
4/20 anonim válasza:
Ugyanaz van velem is csak én 15 vagyok.
5/20 anonim válasza:
Lehet, hogy kihívóan viselkedsz...
VAGY
Érett felfogásod van, és mindenki tudja, hogy a pasiknak ez bejön...
6/20 anonim válasza:
Figyelj elmondom neked lányom.
17 éves vagyok, srác. Én legszívesebben a korombeli (17) éves csajokkal kezdenék vagy az idősebbekkel, csak nektek nőknek minél idősebb fa sz kell, így muszály vagyok pl. 15 éves lányok felé kacsintgatni, mivel csak ők maradtak. Érted már lányom?
7/20 anonim válasza:
A mai 18-20 éves csajoknak jóképű, gazdag pasi kell aki furikázza őket étterembe meg koncertekre. A 14 éveseknek meg elég a szveg.
8/20 A kérdező kommentje:
Köszi 4-5!
6: Egy,nem vagyok a lányod,kettő nekem nem kell idős f..z,inkább 15-16 évesekkel járnék.
2014. aug. 29. 17:13
9/20 A kérdező kommentje:
7: Utálom a 'szveg' fiúkat,gusztustalanok...
2014. aug. 29. 17:14
10/20 anonim válasza:
3, azt csak hiszed, h mások. Egy korodbeli srác is dugna, meg egy huszonéves is... Csak sajnos sok a prűd csaj, akiket nehéz rávenni a dugásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!