Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a 20-30év körüli "fiúkat" érdeklem? Még csak 15 vagyok!
Figyelt kérdés
Nem öltözöm k_rvásan,sosincs kint a mellem meg ilyenek.Visszahúzódó vagyok,szégyenlős és nem iszom,nem járok bulizni.Mégcsak "jó csaj" sem vagyok,semmi önbizlamam sincs.2013. jún. 30. 21:14
1/9 anonim válasza:
Mert azt gondolják, hogy fiatal és naiv vagy és hamar dughatnak. Röviden ezért.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát pedig rosszul gondolják..
2013. jún. 30. 21:18
3/9 anonim válasza:
Miután nem mész el sehova, gondolom nem nagyon van lehetőség arra, hogy a korosztályodból bárki érdeklődést mutasson fel irántad. Nálunk is vannak a suliba visszahúzódó lányok, de a fiúk többnyire macerásnak gondolják őket, nem nagyon kezdeményeznek náluk.
17/f
4/9 anonim válasza:
Hát,én ha ilyen csajjal próbálkozom,akkor azért,mert tetszik,vagy érdekes személyiség.
De más lehet csak a gyors szex reményében.
5/9 anonim válasza:
Lehet, hogy pont ezért, amit felsoroltál. 20 év felett ezek már nem feltétlen negatívumok.
6/9 anonim válasza:
Hát 20 év alattiaknak nem is fogsz bejönni. De örülj, hogy van akinek tetszel!
7/9 anonim válasza:
Szerintem orulnod kene, hogy az idosebbeknek bejossz. Gondolom neked is jobban tetszenek mint a veled egykoruak.
9/9 anonim válasza:
ÁÁÁÁ szia!
Én is 15 vagyok, és ugyanezek a jellemzőim, csak kicsit több az önbizalmam, és nagyon csinos vagyok.
Rám is csak ők gerjednek legfőképpen. Naponta ,min. 1-szer rámdudálnak, bemutatnak, megbámulnak, utánamfütyülnek, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!