Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellemes és dekoratív lánynak tartom magam, még sem érdeklem a fiúkat. MIÉRT? Mit csinálok rosszul?
Sose voltam se elutasító, se nyomulós. Sőt! tudom, hogy sablonosan hangzik, de még csak nem is a külsőségekre alapoztam. Az tény, hogy nem szeretem amikor egyből rámásznak az emberre, de szerintem ez még se ok, hogy így elkerüljenek valakit. Rengeteg párna-sírós estén vagyok már túl az értetlenségem miatt, és ami rosszabb, hogy unom a már a "hogy hogy nincs már valakid" kérdéseket. már úgy beleforgattam magam a témába, hogy felkelni nincs kedvem reggelente, pedig alapjába véve borzasztó energikus teremtés vagyok. de mostanra azt érzem, hogy napról napra gyengülök, az önbizalmam a föld feneke alatt!
Szerintetek min változtassak? Nem akarom, hogy ennyire hatással legyen ez rám! Szeretném vonzónak és értékesnek érezni magam!!!
ez volnék: [link]
Szerintem nagyon helyes teremtés vagy. Nincs igazán semmi gond a vonzerőddel.
Esetleg talán azt próbáld meg, hogy hosszú hajat növesztesz!
Amennyire én tudom, meg hát saját magamból is kiidulva az sokkal vonzóbb egy lányon!
Próbáld ki :)
21F
azért mert ilyen képeid vannak fent és mert rövid a hajad!!!
szerinted ha valaki modell képeket rak fel, photoshoppal kijavítva a kis hibákat akkro szerinted ki az a pasi aki egy modellnél mer kezdeményezni???
max a milliomos faszik, vagy a sztárok akik persze magyarországon hányingert keltenek de ez van.
A hajam!:D
ez olyan aranyos, hogy mindenki megemlíti:) amúgy ez a hajvágás pont egy ilyen elkeseredett pillanat következménye. ja és szeretném jelezni, hogy ez nem az én adatlapom. az én adatlapomon ilyen képek nincsenek feltüntetve!
Egy dolgon változtass...
Vedd fel Velem a kapcsolatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!