Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdeklem a fiúkat?
Mennyire "kicsit duci?" Nem mindegy hogy 5 vagy 25 kg..
Amúgy esetleg nem vagy túl csendes?
Én már szeretlek! 22/F
Tudnál képet is küldeni magadról?
Picit ducibb vagy, az egy dolog, arcod szép?
Kedves, aranyos vagy? Nem vagy túl visszahúzódó?
Én is ducibb voltam mindig. Én utánam akkor kezdtek el érdeklődni, mikor fősulis lettem. Igazából imponált nekik, mikor meglátták a kezemben a főiskolai jegyzeteimet:D Nyilván nem ezért jöttem felsőoktatásba, de azért kihasználtam. A jelentkezők nem voltak sokszor 10-en, de azért volt kik közül válogatnom. A többség unalmasnak tartott mindig, de nem érdekelt igazából.
Azonban segít az is, ha kicsit változtatsz magadon pl. fodrász (egy új frizura figyelemfelkeltő és a te lelkednek is jót tesz), nekem bejöttek a két naponta váltott körömszínek is (igazából ez meg muszáj, mert a munkám miatt mindig lepattan a lakk) a ruhatáradat is átforgathatod. Lehet találsz olyan cuccot, ami két éve nem jött be, most meg teljesen belesel. Ha van kézügyességed, akkor át is alakíthatod őket. Én turkálóban vásárolok:D Egész jó cuccösszeállításaim vannak már. A párom elkezdi: egy éve ismertelek meg (egy év barátság után kezdtünk el járni), de a szemem előtt lettél egyre szebb:D Várj türelmesen és gondolkodj el azon, mait én is írtam. Mondják, h a szépség belülről fakad, de először kívülről látnak. Sajnos ebbe bele kell nyugodnia mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!