Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdeklem a fiúkat?
Nagyon sokan mondják, család, barátok, osztálytársak, hogy mennyire szép és csinos vagyok, és hogy biztos egy csomó fiú belém szerelmes. Hát, én igazából ezt egyáltalán nem tapasztalom. Oké, nem mondom, hogy nem volt még fiú, aki ne próbáld volna bepróbálkozni, de azok nagyképű majmok voltak, úgyhogy elküldtem őket. A helyesebb fiúkat, akik aránylag rendesek is, olyan, mintha egyáltalán nem érdekelném. Mi lehet a baj? A túl szép lányokhoz nem mernek közeledni a fiúk? Egyébként elég okos is vagyok, jól tanulok meg minden, és igazándiból nem is szeretnék én barátot magamnak, amíg nem találok valakit, akibe szerelmes tudnék lenni, szóval, ha akármilyen fiú bepróbálkozna, biztos, hogy elküldeném. Ezt érzik a pasik? És a náluk okosabb lányoktól félnek? Vagy mi lehet a baj?
15L
privátban küldessz képet?
Mert ha a külső okés akkor sok a homosexuál körlötted
Ha gondolod küldj magadról képet privátban és megmondom hogy van e baj a külsőddel.
Nyugi, nem küldöm tovább.
19F
Milyen az öltözködésed? Egyszerű, divatos...stb..?
Ez sokat számít. De lehet h a stílusod olyan h vonzod a "bunkó" pasikat és taszítod a "normális"akat, de közbe mást vársz..
Szívesen beszélnék veled MSN-en, mert én pont olyan vok akit álíltólag nem érdekelsz, akkor le tudnám írni miért :D
öltözködés... nem vagyok divatmajom, de azért követem a divatot, amennyire tudom. Azt nem mondanám, hogy vonzom a bunkó pasikat, mert ők se szoktak bepróbálkozni, csak ha mégis próbálkozik vki, az általában bunkó :P
írj privit
Szia.
Igen, mi visszahúzódóbb fiúk nem igazán merünk lányokhoz közeledni, nemhogy SZÉP lányokhoz... :) De azért írtam én is egy privit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!