Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem érdeklem a fiúkat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklem a fiúkat?

Figyelt kérdés

Nagyon sokan mondják, család, barátok, osztálytársak, hogy mennyire szép és csinos vagyok, és hogy biztos egy csomó fiú belém szerelmes. Hát, én igazából ezt egyáltalán nem tapasztalom. Oké, nem mondom, hogy nem volt még fiú, aki ne próbáld volna bepróbálkozni, de azok nagyképű majmok voltak, úgyhogy elküldtem őket. A helyesebb fiúkat, akik aránylag rendesek is, olyan, mintha egyáltalán nem érdekelném. Mi lehet a baj? A túl szép lányokhoz nem mernek közeledni a fiúk? Egyébként elég okos is vagyok, jól tanulok meg minden, és igazándiból nem is szeretnék én barátot magamnak, amíg nem találok valakit, akibe szerelmes tudnék lenni, szóval, ha akármilyen fiú bepróbálkozna, biztos, hogy elküldeném. Ezt érzik a pasik? És a náluk okosabb lányoktól félnek? Vagy mi lehet a baj?

15L

2010. jún. 27. 20:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
mert megérzik szerintem rajtad hogy nem érdekelnek téged. egyébként meg,ha esélyt se adsz nekik,hogy akarsz szerelmes lenni?
2010. jún. 27. 23:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Mintha én írtam volna. :D Nem lehet, h azért nem közelednek feléd mert félreismertek? Engem pl általános suliban utáltak a fiúk, és rondának tartottak, csak mert nem mutogattam a mellem meg a p!csám, és azt hitték, egy savanyú szürke egér vagyok. Aztán most középsuliban a fél osztály oda van értem, a normálisabb fajtából. (Akik bunkók, azokkal eleve nem állok szóba.) Szóval lehet, h elkönyveltek téged valahogy, és abból nagyon nehéz kitörni. 16/l
2010. jún. 27. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!