Pattaásokra jó a fogkrém hosszúú távon? és a
Clarasept Derm? Vagy egyáltalán mi jó a pattanásokra?
Nagyon csúnya az arcom. :Sszerintem azért nem érdeklem a
fiúkat. Van, h nem annyira, de mindig kell alapozót
használnom, van h ugyis látszik h milyen:S
Pattanásra a bőrgyógyász jó, nem a sok otthoni hülyeség.
2011. szept. 4. 19:12
Az alapozóval még el is tömíted a pórusokat, így sose fog elmúlni. Szóval kezdetnek is hagyd el az alapozót (helyette antibakteriális korrektor, púder pl. miss sporty világoskék), ne igyál cukros üdítőket, ne egyél fűszeres kajákat, se csipsz, se csoki, se cukorka. Sok vizet igyál, gyümölcsöket zöldséget minden nap egyél. Már ezek után is szép javulást érhetsz el. És akkor még a reggel este holt tengeri szappannal tisztítás is rásegít. Gyógyszertárban meg kérj valami pattanásra való kencét, azok használnak, néha ugyan nagyon büdösek, de akkor azt csak este kend fel. De méz is jó ha nincs más. A fogkrémekben már túl sok minden van, az nem jó. Ezeket betartod akkor szebb lesz a bőröd, persze nem 2 nap alatt, szóval kitartás, megéri. Bőrgyógyászhoz is elmehetsz ha tényleg nagyon rettenetes a helyzet, pl. hátadon meg más helyeken is vannak akkor belső gond is lehet, arra fogamzásgátlót ír majd fel.
2011. szept. 4. 19:25
Kérd meg a bőrgyógyász, hogy írjon fel Skinoren krémet, a legtöbb embernek használ, 3 ezer körül van, nekem bevált és több barátnőm bőrét is nagyon szépen helyrehozta!!!!!!!
2011. szept. 5. 16:02
Én úgy hallottam, hogy jó a citrom is..állítólag azis száritja a bőrt.Csak az arcodra csavarod a levét majd pár perc után lemosod...állitolag hatásos. Nameg hallottam a Protex szappanról is.:D
2011. szept. 6. 19:09
Azt én is támogatom hogy ne egyél csipszet. Nekem a étolaj+só vált be, minden 2. nap átmosom egy szivacs segítségével.
2011. szept. 6. 20:49
Velem is így volt...hihetetlen széles skálát próbáltam ki természetes gyógymód biobólt klín ent klír...avon mindenféle kence pakolás tapasz gél....szóval nekem elhiheted....egyik sem segít
De ne keseredj el mert nekem elmúlt mivel egy másik okkal elmentem bőrgyógyászhoz az meg csak úgy önhatalmúlag azt mondta valamit ír a homlokomra is...Zynerit volt a szer neve lehet háziorvos is felírja ha nagyon kéred nekem felírta miután említettem neki hogy bőrgyógyásztól ezt a szert kaptam korábban...igazából a másodikra már nem volt szükségem de tudod az ember nem bízik benne ennyi küzködés után....de ami azt illeti 5 nap múlva a bőröm olyan volt mintha sose lett volna a probléma...hidd el a bőrgyógyász nagyon emgéri...a fogkrém meg ezek nem sokat segítenek, a bőrgyógyász szakember, és a pattanás nem olyan ördöngős baj megoldják egy kis szerrel
2011. szept. 6. 21:08
Kapcsolódó kérdések: